Bedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 164
cam skatez ilgimi çekmişti ondan sorayım dedimGerek yok gayet kaliteli bir mouse hem hafif hem üst düzey özellikleri var
cam skatez ilgimi çekmişti ondan sorayım dedimGerek yok gayet kaliteli bir mouse hem hafif hem üst düzey özellikleri var
Mousepad'in iyi değilse arada devrimsel bir fark olmaz zaten cam skatez için mouse değiştirmeye gerek yok hele ki apex oynamıyorsancam skatez ilgimi çekmişti ondan sorayım dedim
daha yeni klasse pro mouse pad aldım fortnite tarzı hızlı oyunlar oynadığım için fark olur diye düşündümMousepad'in iyi değilse arada devrimsel bir fark olmaz zaten cam skatez için mouse değiştirmeye gerek yok hele ki apex oynamıyorsan
Mousepad güzel oynadığın oyunda bariz bir fark olur yani eskisini iyi bir fiyata satıp az miktar bir para ekleyip alabilirsin nasıl olsa 1000 TL az değildaha yeni klasse pro mouse pad aldım fortnite tarzı hızlı oyunlar oynadığım için fark olur diye düşündüm
şuan bi miktar param var bi tık babamdan borç alıp alsammı diye düşündüm sonra eskisini satıp borcu veririmMousepad güzel oynadığın oyunda bariz bir fark olur yani eskisini iyi bir fiyata satıp az miktar bir para ekleyip alabilirsin nasıl olsa 1000 TL az değil
Anladım hocam sizi rahatsız ettim mesaj attım amaGerek yok gayet kaliteli bir mouse hem hafif hem üst düzey özellikleri var
Rampage Fury z ile pwnage symm wireless aynı mouse değil hocam bunu kim dayatıyor bilmiyorum ama kullanılan switch sensör malzeme bile farklıElimde Rampage fury Z (pwnage symm wireless) var ve memnunum da şuanlık bu mouse BT olduğu için almak istedim lakin yorum yapan arkadaşlar sağolsun almaktan vazgeçtim hatta bundan sonra hb ve Amazon dışındakilerden oldukça uzak duracağım
Sinerji den deepcool lt720 aldım daha 3-5 gün olmadı pompadan benden kaynaklı olmayan bir leke gördüm kurulum sonrası dedim belki zamanla gözüm alışır ama hem aklıma takılıyor hemde satarken kusurlu diye zor satılır diye iade etmek istedim ama kutusu açılmış ürünü iade almıyorlarmış mahkeme vs uğraşacak vaktim de yok çok büyük bir sorunda değil ama yinede böyle olmamalı
hocam müsaitseniz özel mesaj attım bakarmısınız konuyla alakasız mesaj attığım için özür dilerim.Cam + Yedek PTFE skatez, Paracord kablo ile geliyor. Mouse'un kendisi UV Mat ile kaplı hissiyatı vesaire aşırı kaliteli.
Rival 3 wireless hurdasıyla m800 pro karşılaştırılamaz bile2 yıldır steelseries wireles 3 kullanıyorum 3. mousem bu sizce alınır mı ilandaki? ebatı steelseries rival 3 wireless ile aynı mı?