❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

Mousepad'in iyi değilse arada devrimsel bir fark olmaz zaten cam skatez için mouse değiştirmeye gerek yok hele ki apex oynamıyorsan
daha yeni klasse pro mouse pad aldım fortnite tarzı hızlı oyunlar oynadığım için fark olur diye düşündüm

daha yeni klasse pro mouse pad aldım fortnite tarzı hızlı oyunlar oynadığım için fark olur diye düşündüm
Mousepad güzel oynadığın oyunda bariz bir fark olur yani eskisini iyi bir fiyata satıp az miktar bir para ekleyip alabilirsin nasıl olsa 1000 TL az değil

Mousepad güzel oynadığın oyunda bariz bir fark olur yani eskisini iyi bir fiyata satıp az miktar bir para ekleyip alabilirsin nasıl olsa 1000 TL az değil
şuan bi miktar param var bi tık babamdan borç alıp alsammı diye düşündüm sonra eskisini satıp borcu veririm

Elimde Rampage fury Z (pwnage symm wireless) var ve memnunum da şuanlık bu mouse BT olduğu için almak istedim lakin yorum yapan arkadaşlar sağolsun almaktan vazgeçtim hatta bundan sonra hb ve Amazon dışındakilerden oldukça uzak duracağım
Sinerji den deepcool lt720 aldım daha 3-5 gün olmadı pompadan benden kaynaklı olmayan bir leke gördüm kurulum sonrası dedim belki zamanla gözüm alışır ama hem aklıma takılıyor hemde satarken kusurlu diye zor satılır diye iade etmek istedim ama kutusu açılmış ürünü iade almıyorlarmış mahkeme vs uğraşacak vaktim de yok çok büyük bir sorunda değil ama yinede böyle olmamalı
Rampage Fury z ile pwnage symm wireless aynı mouse değil hocam bunu kim dayatıyor bilmiyorum ama kullanılan switch sensör malzeme bile farklı

Şuan da SS rival 3 kullanıyorum, rival 3 den buna geçmeye değer mi pek anlamadığım için soruyorum

2 yıldır steelseries wireles 3 kullanıyorum 3. mousem bu sizce alınır mı ilandaki? ebatı steelseries rival 3 wireless ile aynı mı?

Razer Cobra Pro mu iyidir bu mu? Cam skatez olması ilgimi çekti deneyimlemek isterdim.

Geri