Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,394
İsim
Diyarhan
Lenovo nun M7 mouse u da 60 dolardan satılıyor bazı yerlerde 40 a düşüyor. Tr ye girse 40 dolar güzel bir fiyat.

Luxier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet K
m800 de kullanabilirsin biraz ağır kalır sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GPX balon emin ol aralarında çok fark gözlemlemezsin. Sensör ve kaplama olarak m800 pro daha iyidir hatta.

Kesinlikle daha iyidir.

Plastiği ucuz mu? Hocam dalga mı geçiyorsun M800 Pro'da UV Matte kaplama var mouselarda bulunan en iyi kaplamalardan biri. M800 Pro ile x3 karşılaştıralamaz m800 pro 3 5 gömlek üstündür ama x3 kötü demek değil bu tabii.

Amazondan alıyormuş gibi düşünerek almak lazım yoksa connectgame güvenilir firma olarak.

M800 ile karşılaştırıyorsunuzdur m800lerde bu sorun vardı fakat m800 pro burada sözü edilen mouse.

110 gramı gördükten sonra kapattım bu parayı verenin aklını seveyim
Daha önce GPX kullandınız mı?Ben daha önce kullandım o zamanlar satmak durumunda kalmıştım şu aralar tekrar bakınıyorum ikinci el gpx ile bu modeller arasında kaldım.

Link atar mısın

Bu mouse çok daha güzel superlight'ın skatezleri sensörü ve daha birçok şeyi çok kötü bu işinizi görür
Daha önce kulladınız mı hocam ikisinide?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsrafil Bedir
Elimde Rampage fury Z (pwnage symm wireless) var ve memnunum da şuanlık bu mouse BT olduğu için almak istedim lakin yorum yapan arkadaşlar sağolsun almaktan vazgeçtim hatta bundan sonra hb ve Amazon dışındakilerden oldukça uzak duracağım
Sinerji den deepcool lt720 aldım daha 3-5 gün olmadı pompadan benden kaynaklı olmayan bir leke gördüm kurulum sonrası dedim belki zamanla gözüm alışır ama hem aklıma takılıyor hemde satarken kusurlu diye zor satılır diye iade etmek istedim ama kutusu açılmış ürünü iade almıyorlarmış mahkeme vs uğraşacak vaktim de yok çok büyük bir sorunda değil ama yinede böyle olmamalı

Ekler

• IMG_20231130_093147.jpg
    IMG_20231130_093147.jpg
    1.4 MB · Hit: 61

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Daha önce GPX kullandınız mı?Ben daha önce kullandım o zamanlar satmak durumunda kalmıştım şu aralar tekrar bakınıyorum ikinci el gpx ile bu modeller arasında kaldım.

Daha önce kulladınız mı hocam ikisinide?
Hem gpx hem m800 pro kullandım ikiside elimin altında fakat m800 pro çok daha güzel al pişman olmazsın

Top Bottom