canpolat941
80+
Dahası
Bu firmadan uzak durun dostlar. Garantiye göndereceğim mouseu her yerden yazdım, 2 aydır cevap yok
ben de m800db var 3335 olan modeli 2 yıldır bir sorun olmadı sizde ne sorun olduBu firmadan uzak durun dostlar. Garantiye göndereceğim mouseu her yerden yazdım, 2 aydır cevap yok
thh davasını kazandıysan icra başlatacaksın. İcra dairesi, karşı tarafa ödeme için süre verir ödemezse mallarına bloke koyar.Bu siteden alıveriş yaptım ürün bozuk çıktı iade almadılar thh gittim kazandım umursamadılar, iletişim kurabileceğiniz kimse yok cevap vermiyorlar
Hocam bende M3 4k aldım buradan. Dongle'ın ışığı kendi kendine söndü hiçbir şekilde çalışmıyor. Mouse kablosuz çalışmıyor yani. Siz çözebildiniz mi? Ben de mail attım halen cevap yokarkadaşlar connectgame den darmoshark m3 4k aldım geçen kasım ayında galiba. Alışveriş sonrası "fatura iletimi için " iletişim kurdum mail ile cevap verdiler. Geçen hafta pazar mouse scrollunda yaşadığım problemden dolayı firma ile görüştüm önce faturamı ardından arıza ile ilgili video istediler kendilerine ulaştırdım dönüş olarak firmaya videoyu ilettiklerini ve geri dönüş sağlayacaklarını söylediler. Beklemedeyiz.