ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Geliyoradaptör yanıdna geliyor mu ayrı mı aldınız hocam ?
Geliyoradaptör yanıdna geliyor mu ayrı mı aldınız hocam ?
Ultra için bütçe ayırsan çok daha iyi olur. derken nasıl reis anlamadımÖyle yapıcağına Ultra için bütçe ayırsan çok daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Site satışta okey ama iade ve destekte çok sıkıntı aylar önce almıştık geri iade ettim.
abi sitede iptal kismi yok gaza gelip aldim cok bakmadan kafama vureayimabi siparis vermis bulundum iptal mi etsem boyle bir seye ihtiyacim vardi su an mira m kullaniyorum ama 2 pc oldugu icin 2 fare kullaniyorum bu beni olduruyor sizce iptal edeyim mi siparis verdim ama iptral edebilirim cevap verirseniz seviniri. yada bunun muadili 1k yi gecmeyecek varsa urun onu da alabilirim. tesekkurler simdiden
Bana kalırsa satış sonrası destekten dolayı bu ürünü değilde Fury Z1i öneririm. Kullanılan swler ve sensör aynı sadece dış kasa tasarımı ve pil süresi farklı rampage ile ortak üretildi diye biliyorum. Rampage ürünlerimin hiçbirinde şahsen garanti ile bir sorunum hiç olmadı genelde değişim yapıyorlar. Eğer nays ile alırsanız 1190 a geliyor olması lazım.Ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. mouse gayet güzel hafif fakat 2 gündür bir bağlantı kesintisi sorunu yaşıyorum.(dpi değişmiş gibi yapıyor kısa sürede düzeliyor) Muhtemelen kablo veya dongle ile alakalı bir sorun var. Diğer arkadaşların dediği gibi satış sonrası destekte sorun yaşama ihtimaliniz yüksek benim ürünümüde kargoya verdiklerinde yurtiçine telefon bilgimi vermemişler . Bu yüzden gidip şubeden almıştım.
m800 ultraUltra için bütçe ayırsan çok daha iyi olur. derken nasıl reis anlamadım
https://www.amazon.com.tr/DeLUX-M80...a?sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY bu mu fps oyun icin iyi mi suan steel series 710 kullanıyorumm800 ultra
bu çok daha iyi eksik birşeyi yok malzemesi nasıl tam emin değilim.https://www.amazon.com.tr/DeLUX-M800-Ultra-Anahtarları-Edilebilir/dp/B0CJRHW572/ref=sr_1_1_sspa?sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY bu mu fps oyun icin iyi mi suan steel series 710 kullanıyorum
Bide usb bisey ayrı satıyor galiba 4k mevzusu varbu çok daha iyi eksik birşeyi yok malzemesi nasıl tam emin değilim.