Neler Yeni

Delux m800 pro 999 TL

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed
Öyle yapıcağına Ultra için bütçe ayırsan çok daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Site satışta okey ama iade ve destekte çok sıkıntı aylar önce almıştık geri iade ettim.
Ultra için bütçe ayırsan çok daha iyi olur. derken nasıl reis anlamadım

dosojin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
sedo
Bu siteden alıveriş yaptım ürün bozuk çıktı iade almadılar thh gittim kazandım umursamadılar, iletişim kurabileceğiniz kimse yok cevap vermiyorlar

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed
bişey soracağım ben bu baska yerden alsam kaliteli mi farkı nasıl acaba rainbow six siege oynuyorum fps oyunları icin cok iyi mii

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
fufuker1 development
attack shark x3 den farkı nedir bunun.

mkoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustafa kemal öztürk
abi siparis vermis bulundum iptal mi etsem boyle bir seye ihtiyacim vardi su an mira m kullaniyorum ama 2 pc oldugu icin 2 fare kullaniyorum bu beni olduruyor sizce iptal edeyim mi siparis verdim ama iptral edebilirim cevap verirseniz seviniri. yada bunun muadili 1k yi gecmeyecek varsa urun onu da alabilirim. tesekkurler simdiden
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi siparis vermis bulundum iptal mi etsem boyle bir seye ihtiyacim vardi su an mira m kullaniyorum ama 2 pc oldugu icin 2 fare kullaniyorum bu beni olduruyor sizce iptal edeyim mi siparis verdim ama iptral edebilirim cevap verirseniz seviniri. yada bunun muadili 1k yi gecmeyecek varsa urun onu da alabilirim. tesekkurler simdiden
abi sitede iptal kismi yok :D gaza gelip aldim cok bakmadan kafama vureayim

Son düzenleme:

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa Beklen
Ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. mouse gayet güzel hafif fakat 2 gündür bir bağlantı kesintisi sorunu yaşıyorum.(dpi değişmiş gibi yapıyor kısa sürede düzeliyor) Muhtemelen kablo veya dongle ile alakalı bir sorun var. Diğer arkadaşların dediği gibi satış sonrası destekte sorun yaşama ihtimaliniz yüksek benim ürünümüde kargoya verdiklerinde yurtiçine telefon bilgimi vermemişler :D. Bu yüzden gidip şubeden almıştım.

frqn

80+
İptal etmene gerek yok, 1000 TL ye muadili yok. İnşallah sorunsuz kullanırız.

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa Beklen
Ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. mouse gayet güzel hafif fakat 2 gündür bir bağlantı kesintisi sorunu yaşıyorum.(dpi değişmiş gibi yapıyor kısa sürede düzeliyor) Muhtemelen kablo veya dongle ile alakalı bir sorun var. Diğer arkadaşların dediği gibi satış sonrası destekte sorun yaşama ihtimaliniz yüksek benim ürünümüde kargoya verdiklerinde yurtiçine telefon bilgimi vermemişler :D. Bu yüzden gidip şubeden almıştım.
Bana kalırsa satış sonrası destekten dolayı bu ürünü değilde Fury Z1i öneririm. Kullanılan swler ve sensör aynı sadece dış kasa tasarımı ve pil süresi farklı rampage ile ortak üretildi diye biliyorum. Rampage ürünlerimin hiçbirinde şahsen garanti ile bir sorunum hiç olmadı genelde değişim yapıyorlar. Eğer nays ile alırsanız 1190 a geliyor olması lazım.

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,341
İsim
Diyarhan

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru