Gurkanpiro
80+ Gold
aldım bıle klasseye daha cok guvenıyorumporge daha kaliteli bence porgeye bakın
aldım bıle klasseye daha cok guvenıyorumporge daha kaliteli bence porgeye bakın
4k dongle çıkıyor a950 prodan ve daha ucuz. onun dışında shape önemli bence a950 pronun shape daha iyi.dareu a950 pro 4k mı R1 Pro mu? MCU ve sensörü aynı diye soruyorum.
hocam bluetooth ile kullanmıyorsanız 2.4 ile kullanıyorsanız kutudan çıkan usbyi uzatıcı ile masanıze çekin sorun çözülürTavisye etmiyorum hocam yılbaşından bir ay önce aldım. Son 2 aydır bağlantı kesilmesi yaşıyorum. Bazen çok sık bazen ise çok nadir yapıyor. Connectgame'e 10'un üzerinde garanti için mail attım. Adamlara hiçbir şekilde ulaşılamıyor. Almayın aldırtmayın sorunsuz gelse bile ilerde bir problem olsa muhatabınız yok ne telefonları çalıyor ne de maile cevap veriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Video bana aittir.
hocam bluetooth ile kullanmıyorsanız 2.4 ile kullanıyorsanız kutudan çıkan usbyi uzatıcı ile masanıze çekin sorun çözülür
Teşekkürler hocam. Peki VGN GAMEPOWER X3 mü yoksa R1 SE mi ?A950 alın 1350 TL'ye riske girmek istemiyorsanız. Güzel mouse ama broadcom mcu var.
R1 SE 450 IPS 40G R1 650 IPS 50G
Hocam uzatıcıyı kullanıyorum. Hatta o arızalanmıstır diye yenisini de satın aldım durum hala aynı ara sira kesiliyor.hocam bluetooth ile kullanmıyorsanız 2.4 ile kullanıyorsanız kutudan çıkan usbyi uzatıcı ile masanıze çekin sorun çözülür
bu şekil kullanıyorum model m800 pro 1 sene oldu mouse pad Klasse pro
R1 se
ben de ilk m800db vardı oyun oynarken fare takılıyordu sürekli mousepadden diye düşünüp değiştirim o da fayda etmedi sonra gittim m800 pro aldım yine aynı takılıyordu sonra usbyi kasanın ön tarafına taktım düzeldiğini fark edince hemen uzatıcı ile masaya çektim 1 sene oldu 1 kere takılmadı sorunsuz şu anHocam uzatıcıyı kullanıyorum. Hatta o arızalanmıstır diye yenisini de satın aldım durum hala aynı ara sira kesiliyor.
Hocam bende aynı şekilde kabloyu vs değiştiripte denedim sorun devam ediyordu. Şuan düzeldi gibi ama ara sıra yapıyor.ben de ilk m800db vardı oyun oynarken fare takılıyordu sürekli mousepadden diye düşünüp değiştirim o da fayda etmedi sonra gittim m800 pro aldım yine aynı takılıyordu sonra usbyi kasanın ön tarafına taktım düzeldiğini fark edince hemen uzatıcı ile masaya çektim 1 sene oldu 1 kere takılmadı sorunsuz şu an
Hocam grip tapelerin linki var mı?hocam bluetooth ile kullanmıyorsanız 2.4 ile kullanıyorsanız kutudan çıkan usbyi uzatıcı ile masanıze çekin sorun çözülür
bu şekil kullanıyorum model m800 pro 1 sene oldu mouse pad Klasse pro
https://tr.aliexpress.com/item/1005...fMOPjz0D&utparam-url=scene:search|query_from: burdan aldım ilk indirim ile 100tlye gelmişti vergi ile şu an pahalı birazHocam bende aynı şekilde kabloyu vs değiştiripte denedim sorun devam ediyordu. Şuan düzeldi gibi ama ara sıra yapıyor.
Hocam grip tapelerin linki var mı?