Neler Yeni

Delux M800 PRO 1099 TL

Tokia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Şahin
dareu a950 pro 4k mı R1 Pro mu? MCU ve sensörü aynı diye soruyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
RAHMİ GÜRBÜZ
Tavisye etmiyorum hocam yılbaşından bir ay önce aldım. Son 2 aydır bağlantı kesilmesi yaşıyorum. Bazen çok sık bazen ise çok nadir yapıyor. Connectgame'e 10'un üzerinde garanti için mail attım. Adamlara hiçbir şekilde ulaşılamıyor. Almayın aldırtmayın sorunsuz gelse bile ilerde bir problem olsa muhatabınız yok ne telefonları çalıyor ne de maile cevap veriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video bana aittir.
hocam bluetooth ile kullanmıyorsanız 2.4 ile kullanıyorsanız kutudan çıkan usbyi uzatıcı ile masanıze çekin sorun çözülür

hocam bluetooth ile kullanmıyorsanız 2.4 ile kullanıyorsanız kutudan çıkan usbyi uzatıcı ile masanıze çekin sorun çözülür
image.jpg

bu şekil kullanıyorum model m800 pro 1 sene oldu mouse pad Klasse pro

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Beklen

image.jpg

Hocam uzatıcıyı kullanıyorum. Hatta o arızalanmıstır diye yenisini de satın aldım durum hala aynı ara sira kesiliyor.

aliorhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
ali orhan
arkadaşlar m800 pro için kargo ücretsiz değil miydi 100 tl alıcı ödemeli dağıtıma çıktı diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
RAHMİ GÜRBÜZ
Hocam uzatıcıyı kullanıyorum. Hatta o arızalanmıstır diye yenisini de satın aldım durum hala aynı ara sira kesiliyor.
ben de ilk m800db vardı oyun oynarken fare takılıyordu sürekli mousepadden diye düşünüp değiştirim o da fayda etmedi sonra gittim m800 pro aldım yine aynı takılıyordu sonra usbyi kasanın ön tarafına taktım düzeldiğini fark edince hemen uzatıcı ile masaya çektim 1 sene oldu 1 kere takılmadı sorunsuz şu an

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Beklen
ben de ilk m800db vardı oyun oynarken fare takılıyordu sürekli mousepadden diye düşünüp değiştirim o da fayda etmedi sonra gittim m800 pro aldım yine aynı takılıyordu sonra usbyi kasanın ön tarafına taktım düzeldiğini fark edince hemen uzatıcı ile masaya çektim 1 sene oldu 1 kere takılmadı sorunsuz şu an
Hocam bende aynı şekilde kabloyu vs değiştiripte denedim sorun devam ediyordu. Şuan düzeldi gibi ama ara sıra yapıyor.

image.jpg

Hocam grip tapelerin linki var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
RAHMİ GÜRBÜZ
Top Bottom