A950 1K'nın stokları yok sanırsam hocam olsa alacağız da işte...A950 alın 1350 TL'ye riske girmek istemiyorsanız. Güzel mouse ama broadcom mcu var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A950 1K'nın stokları yok sanırsam hocam olsa alacağız da işte...A950 alın 1350 TL'ye riske girmek istemiyorsanız. Güzel mouse ama broadcom mcu var.
ben mail attım elimizde yok dendi, kim bilir ne zaman gelcek gelince kaçtan gelicek. az zorlayıp 4k versiyonunu alabilirsiniz bence.A950 1K'nın stokları yok sanırsam hocam olsa alacağız da işte...
Evet heryerde bitti.A950 1K'nın stokları yok sanırsam hocam olsa alacağız da işte...
bence 4ksınada şans verilebilir ztn aradaki farkı dongleye alıyorlar glb.Mcu ve firma sorunlu diye 999tl ye almamıştım.
Evet heryerde bitti.
4k olan Model ultra oluyor. Mcu su nordic onun. O sorunsuzbence 4ksınada şans verilebilir ztn aradaki farkı dongleye alıyorlar glb.
dareu a950 pro 4k dedim hocam 1400tlligin stok kalmadı ya ondan.4k olan Model ultra oluyor. Mcu su nordic onun. O sorunsuz
işlemci desteklese ılk onu alacaktımbence 4ksınada şans verilebilir ztn aradaki farkı dongleye alıyorlar glb.
Heee kesinlikle o alınmalı stok geldiğinde.dareu a950 pro 4k dedim hocam 1400tlligin stok kalmadı ya ondan.
2k kullanabilirsin, tabii o paraya r1 proda var onada bakılabilir.işlemci desteklese ılk onu alacaktım
para olsa alırdım da aıle 300 lıralık mousepad a laf etti2k kullanabilirsin, tabii o paraya r1 proda var onada bakılabilir.
porge mipara olsa alırdım da aıle 300 lıralık mousepad a laf etti
klasseporge mi
porge daha kaliteli bence porgeye bakınklasse