Jrw4tt
80+
- Reaksiyon skoru
- 196
Elimde Darmoshark N3 var bu siteden aldımSite güvenilir mi, alışveriş yapan var mı?
Elimde Darmoshark N3 var bu siteden aldımSite güvenilir mi, alışveriş yapan var mı?
bir dönem forumda çok popülerdi bu firma , satış sonrası eli eteği çekmeleriyle meşhurlar ona göre alışveriş yapmanızı öneririm. Ürününüz arızalanırsa arkada iyi bir servis desteğinin olmadığını bilin. Ürün fiyatına göre güzel orada sorun yok.Site güvenilir mi, alışveriş yapan var mı?
Hocam nasıl kullanıyorsunuz? kablo ile mi bluetooth usb ile mi ?Ben adlım sağlam çıktı bir hafta adar deneme amaçlı kullandım çünkü bazılarında sensör problemli olabiliyor ve çoğu kişi mağdur oldu
Her şekilde denedim kablosuz adaptörü kasnaın arkasına takınca sadece mouse sapıtmıyor bildiğin bilgisayarı kastırıyor kablo ilede sorun yok ama bt bir tık hantal artık şansınıza ne çıkarsaHocam nasıl kullanıyorsunuz? kablo ile mi bluetooth usb ile mi ?
adaptör yanıdna geliyor mu ayrı mı aldınız hocam ?Her şekilde denedim kablosuz adaptörü kasnaın arkasına takınca sadece mouse sapıtmıyor bildiğin bilgisayarı kastırıyor kablo ilede sorun yok ama bt bir tık hantal artık şansınıza ne çıkarsa