Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Mousepad'in iyi değilse arada devrimsel bir fark olmaz zaten cam skatez için mouse değiştirmeye gerek yok hele ki apex oynamıyorsan
daha yeni klasse pro mouse pad aldım fortnite tarzı hızlı oyunlar oynadığım için fark olur diye düşündüm

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
daha yeni klasse pro mouse pad aldım fortnite tarzı hızlı oyunlar oynadığım için fark olur diye düşündüm
Mousepad güzel oynadığın oyunda bariz bir fark olur yani eskisini iyi bir fiyata satıp az miktar bir para ekleyip alabilirsin nasıl olsa 1000 TL az değil

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Mousepad güzel oynadığın oyunda bariz bir fark olur yani eskisini iyi bir fiyata satıp az miktar bir para ekleyip alabilirsin nasıl olsa 1000 TL az değil
şuan bi miktar param var bi tık babamdan borç alıp alsammı diye düşündüm sonra eskisini satıp borcu veririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Elimde Rampage fury Z (pwnage symm wireless) var ve memnunum da şuanlık bu mouse BT olduğu için almak istedim lakin yorum yapan arkadaşlar sağolsun almaktan vazgeçtim hatta bundan sonra hb ve Amazon dışındakilerden oldukça uzak duracağım
Sinerji den deepcool lt720 aldım daha 3-5 gün olmadı pompadan benden kaynaklı olmayan bir leke gördüm kurulum sonrası dedim belki zamanla gözüm alışır ama hem aklıma takılıyor hemde satarken kusurlu diye zor satılır diye iade etmek istedim ama kutusu açılmış ürünü iade almıyorlarmış mahkeme vs uğraşacak vaktim de yok çok büyük bir sorunda değil ama yinede böyle olmamalı
Rampage Fury z ile pwnage symm wireless aynı mouse değil hocam bunu kim dayatıyor bilmiyorum ama kullanılan switch sensör malzeme bile farklı

BurakN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Nalbant
Şuan da SS rival 3 kullanıyorum, rival 3 den buna geçmeye değer mi pek anlamadığım için soruyorum

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Furkan Görür
2 yıldır steelseries wireles 3 kullanıyorum 3. mousem bu sizce alınır mı ilandaki? ebatı steelseries rival 3 wireless ile aynı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
2 yıldır steelseries wireles 3 kullanıyorum 3. mousem bu sizce alınır mı ilandaki? ebatı steelseries rival 3 wireless ile aynı mı?
Rival 3 wireless hurdasıyla m800 pro karşılaştırılamaz bile

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Razer Cobra Pro mu iyidir bu mu? Cam skatez olması ilgimi çekti deneyimlemek isterdim.

Top Bottom