Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Symm: 3370 Sensör paracord kablo kailh gm 8.0 switch 72 gram
Fury z: 3335 sensör örgü kablo omron 20m switch 77 gram ağırlık

sence aynı mouse mu? tipi dışında aynı olan bir şey yok.
Hocam elim 18cm taş çatlasın 18.5 yani 19 değil. bu mouse kullanabilirmiyim yoksa küçük mü gelir ? tutuş şekillerini karışık tutuyorum claw finger tip karışık

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Hocam elim 18cm taş çatlasın 18.5 yani 19 değil. bu mouse kullanabilirmiyim yoksa küçük mü gelir ? tutuş şekillerini karışık tutuyorum claw finger tip karışık
Kullanabilirsin

hakan5506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hakan bugra
Arkadaşlar ben bu ürünü aldım bugün geldi cam skatez vs. cart curt yazıyor ama mouse bildiğin mousepade takılıyor çok kötü cam skatezi taktım o bile kötü. 200 liralık bi mouse alsanız daha iyi kayar şakasız söylüyorum bunu

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Arkadaşlar ben bu ürünü aldım bugün geldi cam skatez vs. cart curt yazıyor ama mouse bildiğin mousepade takılıyor çok kötü cam skatezi taktım o bile kötü. 200 liralık bi mouse alsanız daha iyi kayar şakasız söylüyorum bunu
Hocam mousepad ve mouse'un arka kısmının resmini Atar mısınız yardımcı olalım

hakan5506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hakan bugra
İçinden cam skatez çıkıyor vs. bunlar sırf pazarlama amaçlı eğer daha önce az biraz kaliteli bir mouse kullandıysanız bu ürünün gerçekten çok kötü olduğunu anlarsınız. HyperX haste var bende bunu sırf kablosuz mouse geçmek için aldım ama almaz olaydım bakayım iade edebilirsem edicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam mousepad ve mouse'un arka kısmının resmini Atar mısınız yardımcı olalım
IMG_20231202_141758.jpg

Ekler

• IMG_20231202_141809.jpg
    IMG_20231202_141809.jpg
    2.8 MB · Hit: 77
  • IMG_20231202_141818.jpg
    IMG_20231202_141818.jpg
    2.6 MB · Hit: 80

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
İçinden cam skatez çıkıyor vs. bunlar sırf pazarlama amaçlı eğer daha önce az biraz kaliteli bir mouse kullandıysanız bu ürünün gerçekten çok kötü olduğunu anlarsınız. HyperX haste var bende bunu sırf kablosuz mouse geçmek için aldım ama almaz olaydım bakayım iade edebilirsem edicem
Hocam lamzu Atlantis bile kullandım gerek malzeme kalitesi gerek performansı herşeyinden memnun kaldım neden böyle diyorsunuz anlamadım

Alıntıyı görüntüle
Cam skatezleti takarken eskileri çıkarıp güzelce sildiniz değil mi

hakan5506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hakan bugra
Hocam lamzu Atlantis bile kullandım gerek malzeme kalitesi gerek performansı herşeyinden memnun kaldım neden böyle diyorsunuz anlamadım
fotoğrafı yükledim şimdi hocam mouse bildiğin sürtüyor mousepade . mousepad de HyperX pulsefire mat rgb öyle dandik bir mousepad değil yani. Cam skatez vs yazıyor ama hyperx hastenin yarısı kadar iyi değil bilmiyorum belki bana defolu ürün gönderdiler ama cidden çok kötü yani

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
fotoğrafı yükledim şimdi hocam mouse bildiğin sürtüyor mousepade . mousepad de HyperX pulsefire mat rgb öyle dandik bir mousepad değil yani. Cam skatez vs yazıyor ama hyperx hastenin yarısı kadar iyi değil bilmiyorum belki bana defolu ürün gönderdiler ama cidden çok kötü yani
Olabilir hocam çünkü skatezleri cidden kaliteli ürün değişimi talep edin

hakan5506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hakan bugra

Cam skatezleti takarken eskileri çıkarıp güzelce sildiniz değil mi
evet güzelce temizledim sorunsuz bir şekilde taktım hatta beyazları kullanacaktım onlara baktım bu şekil sürtüyor cam skatezi takayım belki düzelir diye taktım ama aynı şekilde mouse

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
El yapım rival 650 gibi mouselere daha yatkın sizce kullanmada zorluk yasarmıyım

TyronGT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
Steelseries rival 600'den geçilir mi?

Steelseries rival 600'den geçilir mi?

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
evet güzelce temizledim sorunsuz bir şekilde taktım hatta beyazları kullanacaktım onlara baktım bu şekil sürtüyor cam skatezi takayım belki düzelir diye taktım ama aynı şekilde mouse
Hocam cam skatezler cam mousepad ile kullanılmalı diye biliyorum, takılma olayına diyecek bir şeyim yok :( umarım değişim sağlarlar

Top Bottom