Phoenixxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 969
Daha iyi olduğunu sanmıyorumRazer Cobra Pro mu iyidir bu mu? Cam skatez olması ilgimi çekti deneyimlemek isterdim.
Daha iyi olduğunu sanmıyorumRazer Cobra Pro mu iyidir bu mu? Cam skatez olması ilgimi çekti deneyimlemek isterdim.
O zaman cobradan devam.Daha iyi olduğunu sanmıyorum
Cam skatezler için geçebilirsin onun dışında bana göre hiç masrafa girme az çok aynılar ufak farkları oluyor.VGN GAMEPOWER X3 ten buna geçiş yapmaya değer mi ?
Hocam M3 ile A950 ve M800 pro arasindan hangisi alınmalı aralarında 400 TL kadar fark var değer mi ?Kanka mouse'un arka kısmının fotoğrafını çeker misin skatezler takılı değilse çok gülerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Para varsa M3s daha iyi olur
Güzel tercih
M800 pro içlerindeki en iyi tercih çünkü malzeme kalitesi az da olsa daha iyi ve cam skatez çıkıyorHocam M3 ile A950 ve M800 pro arasindan hangisi alınmalı aralarında 400 TL kadar fark var değer mi ?
Sora falan kaliteli değil anlayın şunu. Lamzunun falan yanından geçemez.Lamzu Atlantis ninjutso sora veya Dragonfly f1 gibi mouse'lar varken üst düzey değil
https://www.amazon.com.tr/Classic-Pürüzsüz-Baskısız-Koruyucu-Ergonomik/dp/B0BPR551ZB/ref=mp_s_a_1_3?keywords=mouse+pad+90x40&qid=1701349371&sr=8-3 bu fiyata en iyisi süper bir indirimi var 3mm kalınlığı var ve speed yüzey mouse yağ gibi kayar
Yeni çıkan ninjutso sora 4k'dan bahsediyorum yoksa dediğin doğru eski modellerin malzeme kalitesi kötüSora falan kaliteli değil anlayın şunu. Lamzunun falan yanından geçemez.
Yazılımları aynı hocam ürünlerde görsel olarak bire bir malzeme ve switch, sönsörü bilemiyorum tahminimce onlarda aynıdırRampage Fury z ile pwnage symm wireless aynı mouse değil hocam bunu kim dayatıyor bilmiyorum ama kullanılan switch sensör malzeme bile farklı
Symm: 3370 Sensör paracord kablo kailh gm 8.0 switch 72 gramYazılımları aynı hocam ürünlerde görsel olarak bire bir malzeme ve switch, sönsörü bilemiyorum tahminimce onlarda aynıdır
Onun hakkında bilgim yokYeni çıkan ninjutso sora 4k'dan bahsediyorum yoksa dediğin doğru eski modellerin malzeme kalitesi kötü