Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

BurakN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Nalbant
Siyahını dün sipariş ettim bugün elime ulaştı. Yanında bir de klasse pro mousepad aldım. Bu ikili sizce nasıl olur? Bir de mouse cam skatezler takılı olarak mı geliyor yoksa içinden çıkanları mı takmalıyız? Yıllardır steel series qck ve ss rival 3 kullanıyorum, benim için farklı olucak

hakan5506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hakan bugra
Siyahını dün sipariş ettim bugün elime ulaştı. Yanında bir de klasse pro mousepad aldım. Bu ikili sizce nasıl olur? Bir de mouse cam skatezler takılı olarak mı geliyor yoksa içinden çıkanları mı takmalıyız? Yıllardır steel series qck ve ss rival 3 kullanıyorum, benim için farklı olucak
sende de benim gibi sorun oldu mu hocam mouse düzgün kaymıyor

beyaz skatez takılı geliyor yanında yedek cam skatez ve beyaz skatez geliyor

elfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bulut
Ürün eline geçen arkadaşlar geridönüş yaparlarsa memnun oluruz

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
Hakanbey
Biraz önce satın aldım teşekkür ederim İnşallah logitech g203 ten sonra kaliteli gelir. :D

BurakN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Nalbant
sende de benim gibi sorun oldu mu hocam mouse düzgün kaymıyor

beyaz skatez takılı geliyor yanında yedek cam skatez ve beyaz skatez geliyor
Bende de sanki takılıyor gibi mouse sanki drop yiyor gibi bi anlık takılıyor sonra devam ediyor, mouse bi hızlı bi yavaş kayıyor gibi bir şey. Büyük bi hevesle aldım kablosuz diye ama hevesim bi tık kırıldı ne yalan söyleyeyim

Jozz3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
YUSUF
Bende sipariş etmiştim ama yorumları görünce ikilemde kaldım iptal mi etsem acaba

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mustafa Beklen
Bende biraz önce siparişi gerçekleştirdim. Blody v7 gibi ağır bir mouseten geçiş yapıyorum. Daha önce 1 hafta kadar viper v2 pro deneyimledim. Hafifliği beni baya etkilemişti. Yorumlarda birkaç arkadaş takılıyor vs denilmiş umarım aynı sorunları yaşamam biraz tereddütte kaldım açıkcası

Ekler

• resim_2023-12-03_122657863.png
    resim_2023-12-03_122657863.png
    5.5 KB · Hit: 63
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar ben bu ürünü aldım bugün geldi cam skatez vs. cart curt yazıyor ama mouse bildiğin mousepade takılıyor çok kötü cam skatezi taktım o bile kötü. 200 liralık bi mouse alsanız daha iyi kayar şakasız söylüyorum bunu
fotoğrafı yükledim şimdi hocam mouse bildiğin sürtüyor mousepade . mousepad de HyperX pulsefire mat rgb öyle dandik bir mousepad değil yani. Cam skatez vs yazıyor ama hyperx hastenin yarısı kadar iyi değil bilmiyorum belki bana defolu ürün gönderdiler ama cidden çok kötü yani
Valla ilk defa sizden duyuyorum hocam. ptfe skatezlerin altındaki bantları çıkarmamış olabilirsiniz alan kimseden böyle birsey duymadim. @kivanctas da yeni inceledi hatta. Defolu ürün gelmiştir ya da mousepad kötüdür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende biraz önce siparişi gerçekleştirdim. Blody v7 gibi ağır bir mouseten geçiş yapıyorum. Daha önce 1 hafta kadar viper v2 pro deneyimledim. Hafifliği beni baya etkilemişti. Yorumlarda birkaç arkadaş takılıyor vs denilmiş umarım aynı sorunları yaşamam biraz tereddütte kaldım açıkcası
Sorun yaşamazsınız kullanan tonla insan var forumda.

Bende de sanki takılıyor gibi mouse sanki drop yiyor gibi bi anlık takılıyor sonra devam ediyor, mouse bi hızlı bi yavaş kayıyor gibi bir şey. Büyük bi hevesle aldım kablosuz diye ama hevesim bi tık kırıldı ne yalan söyleyeyim
Mouse un yazilimini indirip 1000hz e çekin bazen default olarak düşük gelebiliyor.

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Mousenin kronik sıkıntısı dostum çoğu kişide aynı muhabbet, bende de aynı şekilde drop yiyor takılıyor laglı ilerliyor.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
ahmet ali özmert
arkadaşlar bu mousede paw3395teki hareket yumuşatma özelliği varmı driverinde? ona göre alıcağım da

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,803
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Bende böyle bir problem yok. Uyku süresine dikkat ettiniz mi? uykuya giriyor olabilir belki?

Ben de aynı kombinasyonu kullanıyorum çok memnunum. Klasse Pro Black + M800 Pro gayet iyi bir ikili. Cam skatezler değil PTFE takılı geliyor. Camı takmak isterseniz naylon poşette geliyor kutuda.

fotoğrafı yükledim şimdi hocam mouse bildiğin sürtüyor mousepade . mousepad de HyperX pulsefire mat rgb öyle dandik bir mousepad değil yani. Cam skatez vs yazıyor ama hyperx hastenin yarısı kadar iyi değil bilmiyorum belki bana defolu ürün gönderdiler ama cidden çok kötü yani
Bence sana gelen ürün sıkıntılı olabilir hocam. AttackShark'tan daha iyi skatezleri. Bendeki Razer Basilisk Ultimate'e çok yakın bir kayma hissi yakaladım. Oldukça da memnunum. Hatta incelemede de belirtmiştim. Kaymasından memnun olmama sebebiyle cam skatezleri takmadım bile düşün...

Ürün eline geçen arkadaşlar geridönüş yaparlarsa memnun oluruz
Geri dönüş yaptık ya hocam :) Tıkla 👈

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mustafa Beklen
Bende böyle bir problem yok. Uyku süresine dikkat ettiniz mi? uykuya giriyor olabilir belki?

Ben de aynı kombinasyonu kullanıyorum çok memnunum. Klasse Pro Black + M800 Pro gayet iyi bir ikili. Cam skatezler değil PTFE takılı geliyor. Camı takmak isterseniz naylon poşette geliyor kutuda.

Bence sana gelen ürün sıkıntılı olabilir hocam. AttackShark'tan daha iyi skatezleri. Bendeki Razer Basilisk Ultimate'e çok yakın bir kayma hissi yakaladım. Oldukça da memnunum. Hatta incelemede de belirtmiştim. Kaymasından memnun olmama sebebiyle cam skatezleri takmadım bile düşün...

Geri dönüş yaptık ya hocam :) Tıkla 👈
Hocam bende ürünü biraz önce sipariş ettim. Klasse Pro serisinden temali mousepadlerden almayı düşünüyorum kalitesinden memnun musunuz? Şuan kullandığım mouse pad 70x30 noname bir ürün.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,803
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Hocam bende ürünü biraz önce sipariş ettim. Klasse Pro serisinden temali mousepadlerden almayı düşünüyorum kalitesinden memnun musunuz? Şuan kullandığım mouse pad 70x30 noname bir ürün.
Memnunum çabuk kirlenmesi harici bir problem yaşamadım o da renginin full siyah olmasından muhtemelen. Dokusu ve dikişleri gayet iyi. (y)

Top Bottom