Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

alpharh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Batuhan KARAOĞLAN
şuan hazırda razer deathadder v2 pro kullanıyorum bunu 2. mouse olarak aldım siparişi verdim birinin şarjı bitince öbürünü kullanmak için çok aktif pc başındayım sürekli şarjlar dayanmıyor :D bu siteden ilk defa alışveriş yaptım ilk defa kayıt oldum gelmeme gibi bir sorun olmaz demi 1k para çöpe gitmesin bilen kullanan birisi var mı daha önce siteyi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,148
İsim
Murat Orhan
beyler darmoshark n3 mü bu mu sensörleri aynı sanırım 3395
m900
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan hazırda razer deathadder v2 pro kullanıyorum bunu 2. mouse olarak aldım siparişi verdim birinin şarjı bitince öbürünü kullanmak için çok aktif pc başındayım sürekli şarjlar dayanmıyor :D bu siteden ilk defa alışveriş yaptım ilk defa kayıt oldum gelmeme gibi bir sorun olmaz demi 1k para çöpe gitmesin bilen kullanan birisi var mı daha önce siteyi?
Hiç bir sorun olmaz. @kivanctas elindeki mouselara rağmen beğendim diyorsa konu kapanmıştır

Ak'f

80+ Bronze
sorun olmaz

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,300
İsim
Diyarhan
Sadece alanların geri bildirimi oldu forumda. İade konusunda deneyimi olanlar paylaşırsa çok iyi olur.
İade olmuyor ki deneyimi olsun sjsndkddj

Satıcının güven vermemesi yüzünden iptal ettim 4 gündür bekliyorum iadeyi. Amazondan yine aynı sensörlü ürün düşerse alırım.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Bu fiyat bandında aj139 pro nasıldır?

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
cumartesi günü sipariş geçtim ama olumsuz yorumlardan sonra pişman oldum, henüz kargoya verilmemiş, iade de satıcı kötü olduğu için uğraştıracak gibi. Umarım benim ürün sorunsuz çıkar :D

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Sercan SAYİT
almayı düşünüyordum ancak bu incelemeyi okuduktan sonra bütün hevesim kaçtı

Bende dünden bu yana bir sürü inceleme baktım ve vazgeçtim almaktan. Bunun yerine yılların markası Mad Catz riskine girmeyi tercih ediyorum, bakalım MOJO M2 nasıl bir mouse olacak.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,300
İsim
Diyarhan
Bende dünden bu yana bir sürü inceleme baktım ve vazgeçtim almaktan. Bunun yerine yılların markası Mad Catz riskine girmeyi tercih ediyorum, bakalım MOJO M2 nasıl bir mouse olacak.
Zowie ye benzettim başta. Sensörü iyiyse 977tl ye geliyor.

Kailh Switch var ama 3335 miş

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Sercan SAYİT
Zowie ye benzettim başta. Sensörü iyiyse 977tl ye geliyor.

Kailh Switch var ama 3335 miş

En iyi sensör en iyi switch olsun diye derdim yok açıkcası, bana uzun vadede sıkıntı yaratmayacak sorunsuz kendini kanıtlamış, bir kaç nesil eski donanım kullanmış olsa bile yeter. 38 yaşındayım, kendimi bildim bilelim düşük dpi, düşük sensitivity ile oynarım, her mouse'a bir şekilde alışıp ayak uydurabildim.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,300
İsim
Diyarhan
En iyi sensör en iyi switch olsun diye derdim yok açıkcası, bana uzun vadede sıkıntı yaratmayacak sorunsuz kendini kanıtlamış, bir kaç nesil eski donanım kullanmış olsa bile yeter. 38 yaşındayım, kendimi bildim bilelim düşük dpi, düşük sensitivity ile oynarım, her mouse'a bir şekilde alışıp ayak uydurabildim.
Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Erman
İade olmuyor ki deneyimi olsun sjsndkddj

Satıcının güven vermemesi yüzünden iptal ettim 4 gündür bekliyorum iadeyi. Amazondan yine aynı sensörlü ürün düşerse alırım.
m3 4k aldım. Bağlantı kopması sorunu var değişim istedim. 10 gün boyunca oyaladılar. Video falan istediler. Rastgele anlok kopmanın videosunu çekecekmişim. THH başvurdum. Daha yazmadım firmaya. Banya itirazıda yapacağım duruma göre

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
m3 4k aldım. Bağlantı kopması sorunu var değişim istedim. 10 gün boyunca oyaladılar. Video falan istediler. Rastgele anlok kopmanın videosunu çekecekmişim. THH başvurdum. Daha yazmadım firmaya. Banya itirazıda yapacağım duruma göre
Connectgame değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,342
Üyeler
163,476
Son üye
ogiixd
Top Bottom