Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben daha hiç böyle sorunlar yaşamadım. Driver güncelledikten sonra mı yaşamaya başladınız bir de doğru driverı indirdiğiize emin misiniz sitede 2 tane m800 pro driverı var biri 3370 diğeri 3395 sensörü için
Ben sadece ürün yazılımını kurdum firmware atmadım hiçbir sorun yaşamadım hocam

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Farede kopma var, sağ tıka basılı tutarak işlem yapmanız gereken yerlerde fare sapıtıyor hem duraksıyor hem de dpi sanki 3klardan 100-200 lere iniyor. Durduk yerde saçmalıyor. Başka mouselarda olmayan her şey var neredeyse.
aynı sorun bende de var, hemde 2 farklı m800 proda da aynı sorun oluyor. fare sapıtıyor kasıyor durduk yere sürekli olarak.

dosojin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
sedo
aynı sorun bende de var, hemde 2 farklı m800 proda da aynı sorun oluyor. fare sapıtıyor kasıyor durduk yere sürekli olarak.
Buradan yine birisi AtackShark allandırdı ballandırdı önerdi onu da almıştık o farede de capse basınca fareyi kilitliyordu. Daha da tövbe bilmediğim markalardan fare filan almam kanser etti beni ikisi de

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mustafa Beklen
Ben sadece ürün yazılımını kurdum firmware atmadım hiçbir sorun yaşamadım hocam
Hocam bu mouse posttan görüp bende aldım şuan kargoda geldikten sonra hangi dosyaları yüklemem gerekiyor?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
İnsan o incelemelere bir art niyet arıyor bu kadar rezalet bir mousela karşılaşınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok driver güncellemesi yapmadım, programını kurmadan da bu şekildeydi kurdum hiç bir şey değişmedi bu şekilde. Programında her şey güncel olarak gösteriyor.
O incelemeleri yapan benim dostum(Bu X3'ün , bu da M800 Pro'nun incelemesi). Bu bahsi geçen 2 mouse da hâlâ elimde. 2sini de aktif kullanıyorum. 2si için de söylediklerimin arkasındayım, hiçbir sorun yaşamadım(X3'teki ). Ne bir takılma ne bir donma ne de bir lag ile karşılaşmadım. Bir art niyet aramana gerek yok. Almak isteyip de incelemesini görmek isteyenlere yardım etmek amaçlı inceleme yaptım.
Buradan yine birisi AtackShark allandırdı ballandırdı önerdi onu da almıştık o farede de capse basınca fareyi kilitliyordu. Daha da tövbe bilmediğim markalardan fare filan almam kanser etti beni ikisi de
AttackShark'ın da Caps'e basınca donma problemi firmware update ile çözülen bir problem. Kanserlik bir durum yok. Yaklaşık 2dk içerisinde çözülebilen bir sorundu. Çözemediysen yardımcı olabilirim. Yine ülkemizde pek de bilinmeyen ama kaliteli olduğunu düşündüğüm fareleri incelemeye devam edeceğim...
Hocam bu mouse posttan görüp bende aldım şuan kargoda geldikten sonra hangi dosyaları yüklemem gerekiyor?
Herhangi bir dosya yüklemene gerek yok. Yazılımını kur, ayarlarını yap yeterli.

hakan5506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hakan bugra
Arkadaşlar adamlara mail atmıştım iade etmek istiyorum diye. 4 5 gün sonra geri dönüş yaptılar ürünün ambalajı açtıysanız iade almıyoruz diyorlar. Ben adamlara diyorum ki ürünü aldım 1 2 saat geçmeden size yazdım gönderdiğiniz ürün ya defolu ya da kötü iade etmek istiyorum bana kargo bilgilerini verin diyorum ısrarla iade almayız diyorlar. Böyle basit firmalardan kimse ürün almasın mümkünse. Eğer trendyol amazon Hepsiburada vs. gibi bir platform üzerinden satın almış olsam emin olun şimdiye kadar çoktan paramı geri almıştım. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Metehan
İndirim bitti. 1599 güncel fiyat

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,425
İsim
Diyarhan
İlginç gerçekten bende de öyle oluyordu, update yaptım düzeldi. Kapanma süresini maksimuma çektiniz değil mi? Mouse kapanıyor kullanılmayınca.

Bu mouse epey övülüyor, incelemesini yapan arkadaşta memnun kalmıştı, bu sorunlar nereden çıktı?
Sorunu var dedik ya. Yabancı forumlarda 5 10 tane post çıkar. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Sağlam ürün gelenler şanslı oldu. Değişim yaparlar mı bilmiyorum

hakan5506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hakan bugra
Almak isteyene aynı 1000tlden veririm geldi duruyor sıfır ayarında ürünü beğenmedim. İade almıyorlar.

dosojin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
sedo
O incelemeleri yapan benim dostum(Bu X3'ün , bu da M800 Pro'nun incelemesi). Bu bahsi geçen 2 mouse da hâlâ elimde. 2sini de aktif kullanıyorum. 2si için de söylediklerimin arkasındayım, hiçbir sorun yaşamadım(X3'teki ). Ne bir takılma ne bir donma ne de bir lag ile karşılaşmadım. Bir art niyet aramana gerek yok. Almak isteyip de incelemesini görmek isteyenlere yardım etmek amaçlı inceleme yaptım.

AttackShark'ın da Caps'e basınca donma problemi firmware update ile çözülen bir problem. Kanserlik bir durum yok. Yaklaşık 2dk içerisinde çözülebilen bir sorundu. Çözemediysen yardımcı olabilirim. Yine ülkemizde pek de bilinmeyen ama kaliteli olduğunu düşündüğüm fareleri incelemeye devam edeceğim...

Hocam ben sizin incelemenizi görmedim bile, diğer yabancı kaynakları ve bu forumda olan ve fanboyluk yapanlar var sözüm onlara, siz kusuruma bakmayın. Haklı olarak üstünüze almışsınız. Benim kusuruma bakmayın.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben sadece linkteki sürücüyü kurdum

1701775789813.png

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mustafa Beklen
Mouse geldi arkadaşlar öncelikle çok fazla mouse deneyimlemedipimi belirtmek isterim dilim döndüğünce deneyimlermi paylaşmak istedim. Bazı satın alanlar mouse mousepade sürtüyor kaymıyor diyenler vardı. Ben böyle bir sorun yaşamadım. Belki diğer arkadaşlara gelen modellerde sorun olabilir emin değilim. Fakat Connect Game sağolsun kargoda biraz rezil oldum adresi yanlış yazmışlar ve telefon numaram yazılı olmadan kargoya teslim etmişler ki ben bu bilgileri onlara vermiştim. İnşallah garantilik bir durum olmaz yoksa firma biraz uğraştıracak gibi duruyor. Mouse gelecek olursak standart teflon skatezleri ile kısa bir cs2 de aim bot z de deneyimledim gayet akıcı ve mousepadde güzel kayıyor. Daha önce viper v2 pro kullanmıştım. Tasarımı ona benzediği için tutuştan yana bir sorun yaşamadım. Claw tutuşta çok rahat kullanılıyor. Mousenin kutusu malesef çok kalitesiz fakat mousede herhangi bir gıcırtı vs yok sensörüde beni tatmin etti açıkcası. Sw sesleri hoş rekabetçi maçta deneyimleyidikten sonra bir sorun yaşarsam bilgilendiririm.

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın mousem geldi. Sizlere programındaki şu kısmın ne işe yaradığını sormak için rahatsız ettim. Son olarak Power kısmında ayar yapmam gereken bir şey var mı?

Ekler

• B895CA59-E6CC-4FCB-9E32-8AB83D86F62C.jpeg
    B895CA59-E6CC-4FCB-9E32-8AB83D86F62C.jpeg
    1.5 MB · Hit: 81
  • image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 87
  • image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 84

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mouse geldi arkadaşlar öncelikle çok fazla mouse deneyimlemedipimi belirtmek isterim dilim döndüğünce deneyimlermi paylaşmak istedim. Bazı satın alanlar mouse mousepade sürtüyor kaymıyor diyenler vardı. Ben böyle bir sorun yaşamadım. Belki diğer arkadaşlara gelen modellerde sorun olabilir emin değilim. Fakat Connect Game sağolsun kargoda biraz rezil oldum adresi yanlış yazmışlar ve telefon numaram yazılı olmadan kargoya teslim etmişler ki ben bu bilgileri onlara vermiştim. İnşallah garantilik bir durum olmaz yoksa firma biraz uğraştıracak gibi duruyor. Mouse gelecek olursak standart teflon skatezleri ile kısa bir cs2 de aim bot z de deneyimledim gayet akıcı ve mousepadde güzel kayıyor. Daha önce viper v2 pro kullanmıştım. Tasarımı ona benzediği için tutuştan yana bir sorun yaşamadım. Claw tutuşta çok rahat kullanılıyor. Mousenin kutusu malesef çok kalitesiz fakat mousede herhangi bir gıcırtı vs yok sensörüde beni tatmin etti açıkcası. Sw sesleri hoş rekabetçi maçta deneyimleyidikten sonra bir sorun yaşarsam bilgilendiririm.

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın mousem geldi. Sizlere programındaki şu kısmın ne işe yaradığını sormak için rahatsız ettim. Son olarak Power kısmında ayar yapmam gereken bir şey var mı?
Sol alttan farenin ne kadar süre hareketsiz kaldıktan sonra kendini kapatacağını ayarlıyorsun debouce ve polling rate ne bende bilmiyorum rez

Top Bottom