Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Cemal

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Mouse geldi arkadaşlar öncelikle çok fazla mouse deneyimlemedipimi belirtmek isterim dilim döndüğünce deneyimlermi paylaşmak istedim. Bazı satın alanlar mouse mousepade sürtüyor kaymıyor diyenler vardı. Ben böyle bir sorun yaşamadım. Belki diğer arkadaşlara gelen modellerde sorun olabilir emin değilim. Fakat Connect Game sağolsun kargoda biraz rezil oldum adresi yanlış yazmışlar ve telefon numaram yazılı olmadan kargoya teslim etmişler ki ben bu bilgileri onlara vermiştim. İnşallah garantilik bir durum olmaz yoksa firma biraz uğraştıracak gibi duruyor. Mouse gelecek olursak standart teflon skatezleri ile kısa bir cs2 de aim bot z de deneyimledim gayet akıcı ve mousepadde güzel kayıyor. Daha önce viper v2 pro kullanmıştım. Tasarımı ona benzediği için tutuştan yana bir sorun yaşamadım. Claw tutuşta çok rahat kullanılıyor. Mousenin kutusu malesef çok kalitesiz fakat mousede herhangi bir gıcırtı vs yok sensörüde beni tatmin etti açıkcası. Sw sesleri hoş rekabetçi maçta deneyimleyidikten sonra bir sorun yaşarsam bilgilendiririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın mousem geldi. Sizlere programındaki şu kısmın ne işe yaradığını sormak için rahatsız ettim. Son olarak Power kısmında ayar yapmam gereken bir şey var mı?
Güle güle kullan dostum. Debounce time double click algılaması ile ilgil bir ayar. Yanlış double click hissedersen süreyi kısabilirsin.

Sol alttan farenin ne kadar süre hareketsiz kaldıktan sonra kendini kapatacağını ayarlıyorsun debouce ve polling rate ne bende bilmiyorum rez
Polling rate raporlama hızı oluyor. Daima en yüksekte olmalı. 1000 varsa 1000, 4K varsa da 4K'da kalsın kısacası...

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güle güle kullan dostum. Debounce time double click algılaması ile ilgil bir ayar. Yanlış double click hissedersen süreyi kısabilirsin.

Polling rate raporlama hızı oluyor. Daima en yüksekte olmalı. 1000 varsa 1000, 4K varsa da 4K'da kalsın kısacası...
Hz olduğunu farketmedim sste görünce ayrı bir menü açılıyor sandım teşekkürler

ugurtkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur
almak isteyipte yetişemeyen varsa elimdekini verebilirim 900tlye

spidkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Furkan
Ben de urunu aldim ve 1 hafta kullandim ancak steelseries sensei ten gibi agir bir mouse’tan gectigim icin alisamadim dolayisiyla saticagim almak isteyen olursa sari site linki paylasabilirim

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Ben de urunu aldim ve 1 hafta kullandim ancak steelseries sensei ten gibi agir bir mouse’tan gectigim icin alisamadim dolayisiyla saticagim almak isteyen olursa sari site linki paylasabilirim
Hocam benim ilk mouse'um 164 gramdı bloody a60 sonra 80 gram gpx wireless geçtim ve 2 saate alıştım ağırlığına bence sizin herhangi bir ekipmanda sorun olabilir

..............

80+ Bronze
Ben bi bakmak istiyorum hocam size zahmet gönderebilir misiniz linki

spidkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Furkan
Ben bi bakmak istiyorum hocam size zahmet gönderebilir misiniz linki
Hocam henuz ilana koymadim da yarin fotograflarini cekip koyarim koydugum zaman gonderirim linki satis fiyatini 900’den koyarim. Ayrica klasik skatez’leri cikarip cam skatez’i taktim mouse’a bilginize.

..............

80+ Bronze
Hocam henuz ilana koymadim da yarin fotograflarini cekip koyarim koydugum zaman gonderirim linki satis fiyatini 900’den koyarim. Ayrica klasik skatez’leri cikarip cam skatez’i taktim mouse’a bilginize.
Tamamdır teşekkürler hocam

spidkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Furkan
Hocam benim ilk mouse'um 164 gramdı bloody a60 sonra 80 gram gpx wireless geçtim ve 2 saate alıştım ağırlığına bence sizin herhangi bir ekipmanda sorun olabilir
Bilmiyorum hocam hep oyun oynadigim anlarda eski mouse’uma geri donme hissi yasadim her ne kadar rahat olsa da sevemedim ben

Mouse pad’imden dolayi olabilir mi bilmiyorum steelseries qck+ kullaniyordum

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Bilmiyorum hocam hep oyun oynadigim anlarda eski mouse’uma geri donme hissi yasadim her ne kadar rahat olsa da sevemedim ben

Mouse pad’imden dolayi olabilir mi bilmiyorum steelseries qck+ kullaniyordum
Mousepad'in yüzeyi speed hızlı gelmiş olabilir sensi düşürün

Top Bottom