Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

BurakN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Nalbant
Bende böyle bir problem yok. Uyku süresine dikkat ettiniz mi? uykuya giriyor olabilir belki?

Ben de aynı kombinasyonu kullanıyorum çok memnunum. Klasse Pro Black + M800 Pro gayet iyi bir ikili. Cam skatezler değil PTFE takılı geliyor. Camı takmak isterseniz naylon poşette geliyor kutuda.

Bence sana gelen ürün sıkıntılı olabilir hocam. AttackShark'tan daha iyi skatezleri. Bendeki Razer Basilisk Ultimate'e çok yakın bir kayma hissi yakaladım. Oldukça da memnunum. Hatta incelemede de belirtmiştim. Kaymasından memnun olmama sebebiyle cam skatezleri takmadım bile düşün...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geri dönüş yaptık ya hocam :) Tıkla 👈
Valla ilk defa sizden duyuyorum hocam. ptfe skatezlerin altındaki bantları çıkarmamış olabilirsiniz alan kimseden böyle birsey duymadim. @kivanctas da yeni inceledi hatta. Defolu ürün gelmiştir ya da mousepad kötüdür.

Sorun yaşamazsınız kullanan tonla insan var forumda.

Mouse un yazilimini indirip 1000hz e çekin bazen default olarak düşük gelebiliyor.
Şuan çalışıyorum akşam eve geçtiğim de yazılımı indirip bir deneyeceğim teşekkürler

ugurtkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur
skatezlerin jelatinini söktüm iade alırlar mı acaba bende beğenemedim mouse u

invy

80+ Bronze
beyler darmoshark n3 mü bu mu sensörleri aynı sanırım 3395

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran
merhabalar bende almayı düşünüyorum m800 proyu 10 senedir ozone argon ocelote world kullanıyorum palm grip kullanıyorum fareyi ebat ve tutuş şekli olarak felan sizce bana uygun mudur ve gecikme problemi var mıdır farenin valorant cs lol gibi oyunlarda üzer mi cevaplarınız için şimdiden teeşkkürler
güncel kullandığım mouse https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-ozone-argon-ocelote-mouse-fiyati,5820823.html

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,549
İsim
Diyarhan
Bende de sanki takılıyor gibi mouse sanki drop yiyor gibi bi anlık takılıyor sonra devam ediyor, mouse bi hızlı bi yavaş kayıyor gibi bir şey. Büyük bi hevesle aldım kablosuz diye ama hevesim bi tık kırıldı ne yalan söyleyeyim
Bu sorunu yabancı forumlarda okumuştum. Yavaşça hızlanıyor hissi veriyor.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Valla kanıma girdiniz bende aldım dün bi kaç güne gelir inşallah memnun kalırım. Yıllardır rival 300s kullanıyorum yarım kilo falan. rezalet bi fare gelse bile bana kral gibi geleceğine eminim tuşları bozuk olmadıktan sonra kullanırım :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,549
İsim
Diyarhan
Amazon dan rakip ürünleri %15 cashback ile almanızı öneririm. Satıcı çok sakat yorumlarından dolayı ben vazgeçtim paramı iade etmedi 4 gündür.

Kerem gök

80+ Silver
hocam rival 3 kullanan birisi için boyutları falan benzer midir bu mousun? geçmeye değer mi rival 3 den

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
a a
almayı düşünüyordum ancak bu incelemeyi okuduktan sonra bütün hevesim kaçtı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular