Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ferhat akdag
Bütçe ve boyut belirtirsen yardımcı olurum
Bütçede sorun yok dostum ama kalkıp steelseries için o kadar para da vermek istemiyorum siyah vardı steelseries belli süre sonra siyah olduğu için leke vs sorunlar yaşadım temiz baktığım halde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçede sorun yok dostum ama kalkıp steelseries için o kadar para da vermek istemiyorum siyah vardı steelseries belli süre sonra siyah olduğu için leke vs sorunlar yaşadım temiz baktığım halde
Ama boyut en büyüğü olsun istiyorum

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete

Ama boyut en büyüğü olsun istiyorum
Ne tarz oyunlar oynarsın

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Koleksiyon için almıştım ama cidden üst düzey mouse'ları aratmıyor

Katılıyorum üst düzey mouse'ları aratmıyor
Üst düzey bir mouse çünkü 🤠

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Üst düzey bir mouse çünkü 🤠
Lamzu Atlantis ninjutso sora veya Dragonfly f1 gibi mouse'lar varken üst düzey değil

Genelde PUBG mobile. Valorant FIFA footbal manager. Call of duty falan hocam mouse g502 lighspeed hatta şu indirimdeki mouseyi alsam mı diye düşünüyorum
https://www.amazon.com.tr/Classic-P...eywords=mouse+pad+90x40&qid=1701349371&sr=8-3 bu fiyata en iyisi süper bir indirimi var 3mm kalınlığı var ve speed yüzey mouse yağ gibi kayar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ferhat akdag
Lamzu Atlantis ninjutso sora veya Dragonfly f1 gibi mouse'lar varken üst düzey değil

https://www.amazon.com.tr/Classic-Pürüzsüz-Baskısız-Koruyucu-Ergonomik/dp/B0BPR551ZB/ref=mp_s_a_1_3?keywords=mouse+pad+90x40&qid=1701349371&sr=8-3 bu fiyata en iyisi süper bir indirimi var 3mm kalınlığı var ve speed yüzey mouse yağ gibi kayar
Çok sağol hocam bu düz siyah kir leke vs çok gosteriyor bunların resimli olanları var şimdi baktım onlarda aynı mıdır acaba

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Bu siteden siparişle kargo ortalama ne kadar süre ile geliyor istanbuldayım

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Çok sağol hocam bu düz siyah kir leke vs çok gosteriyor bunların resimli olanları var şimdi baktım onlarda aynı mıdır acaba
Arada fark var biri klasse pro diğeri normal klasse arasındaki tek fark malzeme kalitesi klasse pro yani resimli olanlar daha kaliteli bütçe varsa onu alın

10-15 gün

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ferhat akdag
Arada fark var biri klasse pro diğeri normal klasse arasındaki tek fark malzeme kalitesi klasse pro yani resimli olanlar daha kaliteli bütçe varsa onu alın

10-15 gün
tabii ki hocam onu aliyorum o zaman birde g502 lighspeed ile devam edeyim mi sizce yoksa mouse öneriniz var mı birde klavye de onerirseniz çok memnun olurum klavyede bütçe 4 yada 4500

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Bedirhan Şen
ss prime mini var değişmeye değermi

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
tabii ki hocam onu aliyorum o zaman birde g502 lighspeed ile devam edeyim mi sizce yoksa mouse öneriniz var mı birde klavye de onerirseniz çok memnun olurum klavyede bütçe 4 yada 4500

Bir klavyeye o kadar para vermek saçma bu fazla fazla yeterli olur kalan parayla'da dragonfly f1 pro alabilirsin mouse konusunda elini çabuk tut derim stoklara yeni geldi yine biter

ss prime mini var değişmeye değermi
Linkini atabilir misin

Top Bottom