ruaF1912
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,230
Hocam Dareu 950 Pro mu yoksa bu model mi.Cam + Yedek PTFE skatez, Paracord kablo ile geliyor. Mouse'un kendisi UV Mat ile kaplı hissiyatı vesaire aşırı kaliteli.
Hocam Dareu 950 Pro mu yoksa bu model mi.Cam + Yedek PTFE skatez, Paracord kablo ile geliyor. Mouse'un kendisi UV Mat ile kaplı hissiyatı vesaire aşırı kaliteli.
Şu durumda m800 alırdim sanırım.Hocam Dareu 950 Pro mu yoksa bu model mi.
evet.Sattınız mı
connectgame'den alışveriş yaptın mı? çok olumsuz yorum gördümŞu durumda m800 alırdim sanırım.
Yaptim ama iade etmeyecegimi bilerek ysptimconnectgame'den alışveriş yaptın mı? çok olumsuz yorum gördüm
Daha önce GPX kullandınız mı?Ben daha önce kullandım o zamanlar satmak durumunda kalmıştım şu aralar tekrar bakınıyorum ikinci el gpx ile bu modeller arasında kaldım.m800 de kullanabilirsin biraz ağır kalır sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
GPX balon emin ol aralarında çok fark gözlemlemezsin. Sensör ve kaplama olarak m800 pro daha iyidir hatta.
Kesinlikle daha iyidir.
Plastiği ucuz mu? Hocam dalga mı geçiyorsun M800 Pro'da UV Matte kaplama var mouselarda bulunan en iyi kaplamalardan biri. M800 Pro ile x3 karşılaştıralamaz m800 pro 3 5 gömlek üstündür ama x3 kötü demek değil bu tabii.
Amazondan alıyormuş gibi düşünerek almak lazım yoksa connectgame güvenilir firma olarak.
M800 ile karşılaştırıyorsunuzdur m800lerde bu sorun vardı fakat m800 pro burada sözü edilen mouse.
110 gramı gördükten sonra kapattım bu parayı verenin aklını seveyim
Daha önce kulladınız mı hocam ikisinide?Link atar mısın
Bu mouse çok daha güzel superlight'ın skatezleri sensörü ve daha birçok şeyi çok kötü bu işinizi görür
Hem gpx hem m800 pro kullandım ikiside elimin altında fakat m800 pro çok daha güzel al pişman olmazsınDaha önce GPX kullandınız mı?Ben daha önce kullandım o zamanlar satmak durumunda kalmıştım şu aralar tekrar bakınıyorum ikinci el gpx ile bu modeller arasında kaldım.
Daha önce kulladınız mı hocam ikisinide?
Teşekkür ederim,duruma göre bakacağım artık.Hem gpx hem m800 pro kullandım ikiside elimin altında fakat m800 pro çok daha güzel al pişman olmazsın
Bütçe ve boyut belirtirsen yardımcı olurumArkadaşlar mousepad önerisi olan var mı acaba ?