Merhabalar Acer Nitro AN517-42-R8TD model laptobum var. Adaptör kablo ucu bozuldu. Sürekli bir temassızlık var. Teması yakaladığımda ise yüksek akım nedeniyle uç çok ısınıyor el değdiremiyorum.
Adaptörüm: ADP-280DB
kablo ucu 5.5mm 1.7mm
Elektrikçilere sordum ellerinde 14 akıma dayanıklı kablo...
geçmiş olsun.
laptop alıcaksan 17.3 inç al. 15 inç olanlar oyun için çok küçük bence.
https://www.epey.com/laptop/msi-katana-17-b13vgk-1287xtr.html
https://www.epey.com/laptop/msi-katana-17-b12vfk-1031xtr.html
bütçene göre bu ikisinden birini alabilirsin. MSI hakkında kötü yorum okumadım...
Merhabalar,
Konu başlığında belirttiğim gibi malulen emekli olan birinin maaşı günümüz şartlarına göre ne kadar olabilir. İnternette epey araştırdım fakat doğru düzgün bir şey bulamadım.
Gerekli olduğunu düşündüğüm bilgileri aşağıya bırakıyorum.
4A TESCİL BAŞLANGIÇ : 16.09.2014
HİZMETE BAŞLAMA...
sanırım kapanma sorunu çözüldü. fakat Bir sorun daha var. mobil etkin nokta ile oynarken görüntü 1 dakika akıcı oluyor. daha sonra 5 10 saniye görüntü donuyor. sonra tekrar kendine geliyor. her 1 dakikada bir yapıyor bunu. sebebi nedir bilen varmı.
modemle oynarken böyle sorunlar yaşamıyorum
Merhabalar,
acer nitro 5 rtx 3070ti ekran kartlı ryzen 7 6800h işlemcili laptobum var. bu laptobun mobil etkin noktasını açıyorum. quest 2 vr cihazını laptoba bağlıyorum. daha sonra laptobun internet bağlantısını kapatıyorum. sadece mobil etkin nokta ile laptop ile vr gözlüğü aynı ağa bağlayıp...
merhabalar,
sizinle bu sitede başka bir konuda konuşmuştuk. bende o konudan sonra multy m1 aldım 2 adet. yaklaşık 7 ay oluyor. benimde wifide sürekli kopmalar oluyor. telefonda neredeyse 20 saniyede bir wifi kopuyor geri bağlanıyor. çözümünü bulabildinizmi?
hocam bu kanalın laptop sıcaklık testlerine güvenmemek gerek. sanırım videoları çeken arkadaşın odası klimalı. o yüzden laptop sıcaklık değerleri hep düşük çıkıyor videolarında. Ben de acer marka Ryzen 7 6800H 16GB 512GB SSD RTX3070Ti 'li bir laptop inceleme videosunu görüp bu laptobu aldım...
anladım. evde nereye gidersen git bağlantı kopmadan bir sıkıntı olmadan mesh ler arasında geçiş yapıyor değilmi telefon. Ben en çok onu merak ediyorum. iş yerinde kurmuşlar böyle bir sistem çok hoşuma gitti aynısını evde yapmak istiyorum
bende aynı mesh cihazı alıcam ama 3 lü satılıyor bu cihaz. siz sadece m1 in wifisini açtım derken evinizde bir adetmi m1 takılı yoksa 3 ünü birden taktınızmı.
peki bu sistemi kurduğun zaman telefon bu iki modem arasında otomatik kopmadan bağlanıyor değil mi?
Diğer odalara geçtiğinde bir sorun yaşayormusun.
Huawei ax2 modeminden 1 tane alsam acaba zyxel modemiyle beraber kullanabilir miyim?
ya alıp denemem lazım yada iyice araştırmam lazım sanırım
Merhabalar,
Evimde TürkNet'in 1000 Mbps internet hizmetini kullanıyorum. TürkNet'in ücretsiz olarak verdiği Zyxel VMG3625-T50B marka modemi kullanıyorum. Sanırım bu modem Wi-Fi 5 destekli. Şu anda çalıştığım iş yerinde, neredeyse herhangi bir mekânda telefonum sürekli olarak Wi-Fi'ye tam bağlı...