Selam dostlar bu platformun bu soruma çok cevap verebileceğini bende düşünmüyorum ama belki yaşayan vardır diye sormak istedim. Ben sınavlara çalışmadım ondan dolayı girmeyeceğim uzatma süresi geçti çoktan bunu delebilecek bir şey var mı ? iyi forumlar
Selam dostlar sağ elimi kullanıyorum bu kadar para veriyorsam her yönüyle en iyisi olmasını istiyorum fiyatta biraz daha çıkabilirim sorun değil. Önerilerinizi bekliyorum. Kablosuz olursa daha iyi olur ama kablolu ondan iyiyse kablolu olsun.
Selam dostlar başlıkta belirttiğim modeli aldım ben anlamadığım için sizlere danışmak istedim şuan aldığım gibi ayarları değiştirmedim game modları var sadece onu biliyorum acaba yardımcı olabilecek var mı?
Fikrin için teşekkür ederim yanında ucunu usb ye dönüştüren bir ses kartı yolladılar ne aldığımı biliyordum yani çok iyi bir ses kartı değil onu biliyorum bu phantom power denilen şey buna güç sağlıyor ve sesi iyi alıyor dediğim gibi alamadım acaba ses programlarıyla iyi hale getirebilir miyim...
Arkadaşlar selamlar LastVoice BM-800 mikrofonum var phantom powerim yok ne işe yaradığını biliyordum param yok diye sonra alırım dedim şuan haliyle sesimi kötü almakta herhangi bir ses programı kullanmıyorum neler yaparsam mikrofonum daha iyi hale gelebilir? İyi günler
@ÇağrıBalçık @Perfectshot06 peki arkadaşlar bu monitöre ne diyorsunuz https://www.vatanbilgisayar.com/lg-24-24gn600-b-ultragear-full-hd-1ms-144hz-g-sync-freesync-oyuncu-monitor.html#urun-ozellikleri
Selam dostlar iyi forumlar 2600 tl var bir tık üstüne de çıkabilirim almışken alabileceğim en iyisini almak istiyorum sizlerden cevap bekliyorum en az 144 hz en çok 1ms olması kafi ama tn olmasın