Fermın isimli üyenin son içerikleri

1. F

üniversite kaydımı 1 dönemliğine dondurmam mümkün mü?

devamsızlık yok dersler hibrit 1649077195 şimdi kullanabilirim de dönem başı yapılıyormuş şimdi kapalı bunu delecek bir şey arıyorum
  2. F

üniversite kaydımı 1 dönemliğine dondurmam mümkün mü?

Selam dostlar bu platformun bu soruma çok cevap verebileceğini bende düşünmüyorum ama belki yaşayan vardır diye sormak istedim. Ben sınavlara çalışmadım ondan dolayı girmeyeceğim uzatma süresi geçti çoktan bunu delebilecek bir şey var mı ? iyi forumlar
  3. F

Öneri 1.5k Mouse Önerisi?

Selam dostlar sağ elimi kullanıyorum bu kadar para veriyorsam her yönüyle en iyisi olmasını istiyorum fiyatta biraz daha çıkabilirim sorun değil. Önerilerinizi bekliyorum. Kablosuz olursa daha iyi olur ama kablolu ondan iyiyse kablolu olsun.
  4. F

Yardım LG 24GN650-B ayarları nasıl olmalı?

çok çok teşekkür ederim dostum baya yardımcı oldun çok sağ ol
  5. F

Yardım LG 24GN650-B ayarları nasıl olmalı?

Selam dostlar başlıkta belirttiğim modeli aldım ben anlamadığım için sizlere danışmak istedim şuan aldığım gibi ayarları değiştirmedim game modları var sadece onu biliyorum acaba yardımcı olabilecek var mı?
  6. F

Yardım mikrofonum sesi güzel almıyor yardımcı olur musunuz?

sevgili dostum acaba arkadaşına sorar mısın phantom power ile birlikte ses kalitesi ile ilgili bilgi verebilir mi?
  7. F

Fikrin için teşekkür ederim yanında ucunu usb ye dönüştüren bir ses kartı yolladılar ne aldığımı biliyordum yani çok iyi bir ses kartı değil onu biliyorum bu phantom power denilen şey buna güç sağlıyor ve sesi iyi alıyor dediğim gibi alamadım acaba ses programlarıyla iyi hale getirebilir miyim...
  8. F

Arkadaşlar selamlar LastVoice BM-800 mikrofonum var phantom powerim yok ne işe yaradığını biliyordum param yok diye sonra alırım dedim şuan haliyle sesimi kötü almakta herhangi bir ses programı kullanmıyorum neler yaparsam mikrofonum daha iyi hale gelebilir? İyi günler
  9. F

Yardım 3000tl Bütçem Var Monitör Önerir Misiniz?

samsung paneller sıkıntılı diye duymuştum ghosting falan
  10. F

kaliteli olsun 24inch veya 27 farketmez
  11. F

@ÇağrıBalçık @Perfectshot06 peki arkadaşlar bu monitöre ne diyorsunuz https://www.vatanbilgisayar.com/lg-24-24gn600-b-ultragear-full-hd-1ms-144hz-g-sync-freesync-oyuncu-monitor.html#urun-ozellikleri
  12. F

Selam dostlar 3000tl bütçem var yarın direkt alacağım monitör önerinizi bekliyorum tercihen en az 144hz 1ms va yada ips panel olması kafi
  13. F

arkadaşlar bu monitör nasıl?

selam dostlar bu monitör nedense ucuz geldi üstelik vatanda benim kaçırdığım bir olayı mı var? https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-ls27ag320nuxuf-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-va-gaming-monitor.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
  14. F

2600tl Monitör Önerisi

arkadaşlar cevaplarınızı not aldım daha fazla tavsiye bekliyorum
  15. F

2600tl Monitör Önerisi

Selam dostlar iyi forumlar 2600 tl var bir tık üstüne de çıkabilirim almışken alabileceğim en iyisini almak istiyorum sizlerden cevap bekliyorum en az 144 hz en çok 1ms olması kafi ama tn olmasın
Geri