Selam dostlar iyi forumlar 2600 TL var bir tık üstüne de çıkabilirim almışken alabileceğim en iyisini almak istiyorum sizlerden cevap bekliyorum en az 144 hz en çok 1ms olması kafi ama tn olmasın
Selam dostlar iyi forumlar 2600 TL var bir tık üstüne de çıkabilirim almışken alabileceğim en iyisini almak istiyorum sizlerden cevap bekliyorum en az 144 hz en çok 1ms olması kafi ama tn olmasın
Sence MSI mı Asus mu ikisinden birinin siparişni geçicemASUS VP249QGR 60,5 cm (23,8 inç) oyun monitörü (Full HD, 1 ms tepki süresi, FreeSync, VGA, HDMI, DisplayPort) siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS VP249QGR 60,5 cm (23,8 inç) oyun monitörü (Full HD, 1 ms tepki süresi, FreeSync, VGA, HDMI, DisplayPort) siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Msi: Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Msi: Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Knk ben Msi alırdım daha şık gibi geldi bana.Sence MSI mı Asus mu ikisinden birinin siparişni geçicem
Ben bir konu açayım durKnk ben Msi alırdım daha şık gibi geldi bana.