Başlıktaki gibi Call of Duty oyunları arıyorum. Daha önce hiç oynamadığım bir seri ancak girmeyi düşünüyorum. Tercihen grafikleri ve oynanışı güzel, hikayesi çok kısa sürede bitmeyecek oyunları önerebilir misiniz? Online kısmına girmeyeceğim çünkü bu atmosfer onlineda olmayacağı için ilgimi...
Bilgisayarımı Type-C portundan şarj edebilmek için 100W bir şarj aleti ve uzun sayılabilecek bir kablo arıyorum. 1000 TL'yi aşmayacak ama bilindik markalardan olacak ürünleri önerir misiniz?
CTRL+Shift+ESC tuşlarına basıp görev yöneticisini açtıktan sonra ayrıntılar menüsüne girip explorer.exe'ye tıklayıp görevi sonlandır. Ardından ekran siyah olunca da Windows+R tuşlarına basıp açılan pencereye explorer.exe yazıp entere bas.
Merhaba bu sene üniversiteye gideceğim için yeni bir laptop almak istiyorum. 35.000 TL ile RTX ekran kartlı, yeni nesil işlemcili, minimum 16 GB RAM'li, tercihen 15,6 inç boyutunda, Casper veya Monster harici laptop önerilerinizi bekliyorum.
Görev zamanlayıcıda bir görev oluşturduğum zaman bunun küçültülmüş olarak başlatılmasını istiyorum. Bunun için "-silent, -s, -uac" tipi komutlar vardı. Bunları bilen varsa söyleyebilir veya listesini atabilir mi?
Microsoft Wireless Mouse 1000 sahibiyim. Çok uzun zamandır kullanıyorum. Ama son 2 gündür mouse çalışmamaya başladı. Altındaki ışığı yanıyor. Bilgisayar fareyi driverıyla beraber görüyor. İşin garip yanı mouse sabahları birkaç dakikalığına çalışıyor. Sonra duruyor. Farenin içini açtım herhangi...
Arkadaşlar yakın zamanda CS:GO'da bıçak aldım. Birisi takas için yazdı ve eşyalarını bu sitede sergilediğini, o sitede onun eşyalarını görebilmem için attığı linke girmek için siteye kaydolmam gerektiğini söyledi. Başta mantıksız gelmedi. Siteye "Steam ile giriş yap" butonundan kayıt olmayı...