Fidel isimli üyenin son içerikleri

1. Fidel

Hp omen 17 vs Hp victus 16 vs Acer nitro 16 vs Msi katana 17 vs Asus tuf a15

Sensör sorunu çözülmüştür diye düşünüyorum ama anakart değişmesine rağmen olmaması şaşırttı hocam. Kac gün sürdü sizin tamir süreci? Bazı insanlara anakart değişti denip dokunulmadigini da gördüm.
  2. Fidel

Hocam benimkisinin ana kartı değişecekti , yeni anakart diye termal macunu iyi yapma olasılıkları yok mu ? 😭
  3. Fidel

HP Victus kullanıcısıyım, memnundum ama SAKIN ALMAYIN. Hall sensörü sorunu en sık s0 ve r0 serilerinde olsa da R1 serisinde de görenler oldu. Kesinlikle çok sağlam bir laptop olsa da bu kronik sorunun çözümü yok, ücretsiz anakart değişimi yaparlar ama her yıl çıkması kaçınılmaz. RDR2 gibi...
  4. Fidel

HP Victus 20 iş günü geçen servis süresi sonrası değişim talebi oluşturma.

Bu sorun genel olarak kullanıcılarda 1 yıl sonrasında çıkmaya başlıyor. İşlemci ısısı 75 üstü ortalama kullananlar için ( normal Bir isi olsa dahi) daha kısa olabilir. İşlemci kısıtlanmasını yüzde 85 civarında kullanırken kapattığım gibi ortaya çıktı tek seferlik oyun oynamamda. Şu anki...
  5. Fidel

HP Victus 20 iş günü geçen servis süresi sonrası değişim talebi oluşturma.

HP Victus 16 S00 bilgisayarımı kronik hall sensörü nedeniyle servise verdim. Bu hafta 20 iş gününü geçmiş olacak. 2 güne yakın bir süre kaldı ve hala kontrol ettiğimde yurt dışından parça beklendiği yazıyor. İade kesinlikle isteyecek değilim, bunun için değişim istemeyi düşünüyorum. Model hala...
  6. Fidel

Victus 16 Hall Effect Sorunu Ve Teknik Servis

İnternetten bak tam olarak gösterebilecek durumda değilim laptopu açamıyorum
  7. Fidel

Victus 16 Hall Effect Sorunu Ve Teknik Servis

Bu video ile tam sorunumu anlayabilirsiniz. Bu bir kronik sorun ve kullanıcıların hatası değil. Bu sabah HP destek ile görüşüp sorunumu ilettim. Video kaydı aldım, kaydı alırken laptop bayağı bir sıkıntı da yaşadı ekran gelmedi. Daha sonra ilgilenen arkadaş Windows kurma ve BIOS Update yapılması...
  8. Fidel

İntel krizi i7 14700hx' i de etkiler mi

Hocam bende ryzen versiyonlusu var. Ben işlemci kısıtlaması yaptım. 70 fps alacağım oyundan 50 fps alıyorum fakat işlemci max 60 derece. Online oyunlarda zaten neredeyse etkilenme yok. Bence siz de yapın. Birkaç fps için değecek bir risk değil. RDR2 gibi düşük fps verenlerde lossless scaling...
  9. Fidel

Xbox Game Pass ile yüklenen oyun açılmıyor, Steam'den yükleyince açılıyor?

Şu an aboneliğim devam ediyor tekrar ödeme yaptım. Ona rağmen bağlanamıyorum birazdan fifa 24ü de deneyeceğim sorun var mı diye
  10. Fidel

Xbox Game Pass ile yüklenen oyun açılmıyor, Steam'den yükleyince açılıyor?

Evet. 3-4 gündür uğraşıyorum bu sorun ile. Modern Warfare 3 oynarken birden bu sorun çıkmıştı. Her şeyi denedim, destek ekibi de 100 kere bir şeyler denettirdi olmadı. Steam'den yükledim ( tabii ki Modern Warfare 3E erişemiyorum orada) bu sefer sorunsuz açılıyor ama oradan oynayamam ki? Şöyle...
  11. Fidel

Modern Warfare 3 Bir Türlü Bağlanmıyor.

Arkadaşlar sorun birden çıktı modemi resetledim. Kendi internetimle denedim windows defender ayarlarını falan sıfırlayıp bir de dosya doğrulama yaptım ama gene aynı. Windows 11 kullanıyorum ne yapmam lazım? Xbox uygulaması ile yükledim. Game pass ile oynuyordum. Aboneliğim de sağlam.
  12. Fidel

Oyun İçin Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Elimde 2 mouse vardı idare ediyordum şimdi ise 0 tane kaldı. Fotoğraftaki siyah mouse'u tam 8 yıldır kullanıyordum yanlış hatırlamıyorsam. 2 PC 4 laptop görmüş bir mouse :D . Kendisini defalarca sinirlenip masaya çarpmış olsam da çalışmaya devam etmişti daha sonra geçen...
  13. Fidel

Eski Laptoplar Daha Dayanıklı değiller miydi?

Şimdi sadece para peşindeler 1 dolar kısmak için bile neler yapıyorlar a. Menteşeleri vidalamamak için yapıştırma falan yapıyorlar. Kötü de yapıyorlar ki bozulsun kırılsın parça alınsın.
  14. Fidel

500GB SSD Yeterli mi?

Oyun içinse bence yeterli değil
Geri