HP Victus 20 iş günü geçen servis süresi sonrası değişim talebi oluşturma.

Fidel

80+
Reaksiyon skoru
40
HP Victus 16 S00 bilgisayarımı kronik hall sensörü nedeniyle servise verdim. Bu hafta 20 iş gününü geçmiş olacak. 2 güne yakın bir süre kaldı ve hala kontrol ettiğimde yurt dışından parça beklendiği yazıyor. İade kesinlikle isteyecek değilim, bunun için değişim istemeyi düşünüyorum. Model hala satışta mı emin değilim o yüzden yenisini vermemek için oyalayıp durumlar mı bilemiyorum. Servise verdiğim tarih sitesinde yazmakta, servise giriş süresi mail ile belirtildi bana, paketlerken, paketledikten önce ve sonra detaylı videoya aldım ki bir şey başına gelirse bunun benim yüzümden olmadığı belli olsun. Hangi şeyleri kullanarak kime mail atmam gerekiyor? Önce aramam mı gerekiyor? THH'ye ne gibi durumlarda başvurmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürle

Merhaba, benzer sorunu yaşayan epeyce arkadaş gördüm, Hp lerde bu sorun kronik gibi duruyor. Bu durum nasıl bir kullanım senaryosunda ne kadar bir süre sonra ortaya çıkmaya başladı? Almayın düşünen arkadaşlar için faydalı olabilir.

Garanti ile ilgili süreç bitmeden iletişime geçeceklerdir diye tahmin ediyorum. Parça siparişi verildiyse muhtemelen tamir edilip öyle gönderilecektir. Şayet öyle olursa ve aynı hatayı tekrar alırsanız bu kez ücret iadesi yapılıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, benzer sorunu yaşayan epeyce arkadaş gördüm, Hp lerde bu sorun kronik gibi duruyor. Bu durum nasıl bir kullanım senaryosunda ne kadar bir süre sonra ortaya çıkmaya başladı? Almayın düşünen arkadaşlar için faydalı olabilir.

Garanti ile ilgili süreç bitmeden iletişime geçeceklerdir diye tahmin ediyorum. Parça siparişi verildiyse muhtemelen tamir edilip öyle gönderilecektir. Şayet öyle olursa ve aynı hatayı tekrar alırsanız bu kez ücret iadesi yapılıyor diye biliyorum.
Bu sorun genel olarak kullanıcılarda 1 yıl sonrasında çıkmaya başlıyor. İşlemci ısısı 75 üstü ortalama kullananlar için ( normal Bir isi olsa dahi) daha kısa olabilir. İşlemci kısıtlanmasını yüzde 85 civarında kullanırken kapattığım gibi ortaya çıktı tek seferlik oyun oynamamda. Şu anki modellerde yok diye biliyorum, sorunun olduğu modeller s0 , r0 ve R1 , henüz başka modellerde görülmedi. Bu modeller zaten 2023 sonları satılan modeller. Şu an alacak arkadaşların sadece bu seriden olmamasına dikkat etmesi yeterli. Ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,655
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri