Neler Yeni

Yardım HP Victus 16 bitmeyen servis süreci

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus Emre
Pil şişince kapak çatlamıştır. Geçmiş olsun.
evet hocam korkuyorum 1 yıl sonra yine şişecek pil ısınmaya maruz kaldığı için pil şişmesi oluyormuş garanti bitmesine son 3 ay kaldı bir daha aynı şeyi yaşarsam sıkıntı olur acer aspire 515-41G kullanıyorum şuanda 2019 da almıştım bu cihaz da servis de bayağı git gel oldu 5 6 kez bir yeşil panel oldu anakart değişti windows çöktü vs ama hp gibi bir şişme yaşamadım

meden2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İrfan Yıldırım
hocam dün servis ile konuştum vatandan istediğim servis numarasını hp servisini arayarak aldım kayıt da pil fan ve alt kapak gözüküyor idi ve alt kapak da null yazıyor idi bugün baktığımda ise geldi yazıyor inşallah yakın zamanda biter ve gelir telefonda sadece fan ve pil demişlerdi kayıt da alt kapak da var muhtemelen şişme sonucunda ya kapak hasar aldı ya da açarken kırıldı ama cihazı teslim etmeden bir kaç gün önce kasadan çıt çıt ses geldi sanki kanırtıp açarsın gibi muhtemelen dişleri kırılmıştır tahminimce ben o sesi işlemci ısıdan dolayı genleşme oluyor diye düşündüm ama kasayı havaya kaldırınca sağ tarafından tırnak attığını açıldığını fark ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçmiş olsun hocam her yerden şikayet edin X üzerinden bile yazın
hocam dün servis ile konuştum vatandan istediğim servis numarasını hp servisini arayarak aldım kayıt da pil fan ve alt kapak gözüküyor idi ve alt kapak da null yazıyor idi bugün baktığımda ise geldi yazıyor inşallah yakın zamanda biter ve gelir telefonda sadece fan ve pil demişlerdi kayıt da alt kapak da var muhtemelen şişme sonucunda ya kapak hasar aldı ya da açarken kırıldı ama cihazı teslim etmeden bir kaç gün önce kasadan çıt çıt ses geldi sanki kanırtıp açarsın gibi muhtemelen dişleri kırılmıştır tahminimce ben o sesi işlemci ısıdan dolayı genleşme oluyor diye düşündüm ama kasayı havaya kaldırınca sağ tarafından tırnak attığını açıldığını fark ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçmiş olsun hocam her yerden şikayet edin X üzerinden bile yazın
Hocam kaç gün de geldi naptın güncel durumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,647
Üyeler
169,592
Son üye
napol