LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 414
Ürün sıfırı ile mi değiştirildi? İyimiş.AyNeN İnCe HesAP TroLüYüm xDe
Alıntıyı görüntüle
Ürün sıfırı ile mi değiştirildi? İyimiş.AyNeN İnCe HesAP TroLüYüm xDe
Alıntıyı görüntüle
Konunu Okudum Geçmiş Olsun Benim Olayım Farklı Ama Bu Kadar Sorumsuzluk Pes Normalde Uğraşmam Garanti İşleriyle Ama 15 Gün İstanbul - İzmir Arası Tatile Çıkacaktım Dedim Vereyim Hani Anca Çıkar Tatilden Dönünce Elimde 0 Mal Olur Tatilden Döndüm Elimde Olan Şey 0Geçmiş olsun tüketici hakları da yardımcı olmadı bana https://forum.donanimarsivi.com/konu/incehesap-iade-rezilligi.767601/page-4
Selamlar. Allah Yok. Değişim Raporlu Direk Servise Gönderdim İncehesap'a GöndermedimSelamlar, Allah var. Zaten bu gibi şikayetlerin üstadı incehesap. Genellikle değişim yapmıyorlar. Eğer yapmazlarsa THH'ye başvurabilirsin
Ne gönderdiniz ürün olarak?Merhaba arkadaşlar,
Size başımdan geçenleri paylaşmak istiyorum. 28 Temmuz’da İncehesap’a değişim raporu gönderdim ama servis kaydını tam 11 Ağustos’ta açmışlar. O zamandan beri doğru dürüst bir şey yok ortada. Ortalama servis süresinin 10 iş günü olduğunu söylüyorlar ama bu süreyi servis kaydını açtıkları tarihten başlatıyorlar.
Benim bildiğim ise süre, değişim raporunun firmaya ulaştığı tarihten başlaması gerekiyor ve toplamda 20 iş günü içinde işlem yapılması lazım. Ben yaklaşık 12 iş günü oldu bekliyorum ve hala elime geçen bir şey yok.
Ben haklarımı biliyorum ve ürünü 20 iş günü içinde teslim etmezlerse Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurmayı düşünüyorum. Ayrıca, muadil ürün gönderilmeden önce mutlaka onayımın alınmasını, bana bilgi verilmesini istediğimi de belirttim
Bu konuda deneyimi olan var mı ? Sizce ne yapmam lazım.
Teşekkürler!
Aleykümselam, Allah var. O değiştirmeyince zaten sonrası incehesap, ondan sonrası THH. 1 liralık anahtarlık için konu açan görmüştümSelamlar. Allah Yok. Değişim Raporlu Direk Servise Gönderdim İncehesap'a Göndermedim
Selam. Allah Yok. 1 Liralık Anahtar İçinde Konu AçmanAleykümselam, Allah var. O değiştirmeyince zaten sonrası incehesap, ondan sonrası THH. 1 liralık anahtarlık için konu açan görmüştüm
Razer Blackshark V2 XNe gönderdiniz ürün olarak?
EvetÜrün sıfırı ile mi değiştirildi? İyimiş.
Ürün Gönderildi Ama Disbiratör Firma Gönderdi Yani İncehesap'ın Haberi Yok 3 Gün Sonra Arayıp Ürün Geldi Mi Diyorlar Sorumsuz Bir Firma Yapacak bir şey Yok Bekliceksin MecburMerhaba hocam benimde ürünüm şuan serviste servis süreci çok yavaş ilerliyor sorununuz ne oldu çözüldü mü?