Birkaç ay önce hepsiburada da biriken cüzdanimda ki tl ve indirim sayesinde 150 tl gibi bir fiyata almıştım çok memnundum fakat bugün yolda muhtemelen otobüsten inerken sarj ünitem süstü sadece kulaklıklarla kaldım bu şarj ünitesini alabilcegim bir ihtimal var mı ? 400 tl olmuş fiyatı stoklarda...
Kuzenimin elinde amd a4 5300 apu işlemci varmış fifa online 4 indir kapışırız demiştim geçen gün az önce indirdikten sonra girmeye çalıştığında söyle bir hata aldığını söyledi: Kişisel bilgisayarınızn işlemcisi oyunu çalıştırmak için yeterli seviyede değil Mevcut işlemci çekirdeği sayınız 1 ama...
Mxl 990 - Akg 120 - Audio Technica 2020 ve Mxl 770 bu mikrofonlar arasından önerebilceğiniz bir mikrofon var mı ? Ev stüdyosu için hangisi daha iyi olur ? Neden ?
Kuzenim için kayıt seti bakıyoruz ben focusrite ses kartı önermiştim daha önce kullandığım için set şeklinde almak istiyor mikrofonu vs. 2 tane ürün bulduk bu ürünlerden hangisi daha iyi ? nedenleriyle açıklar mısınız ...
windowsu baştan kurarken 432.00 versiyonu indirmiş en son sürüm 466.47 diye onu indirip güncelleştirdim az önce FM yüklemiştim bana böyle bir hata verdi CHECK GRAPHİCS DRİVERS: Do you want to check to make sure you have the latest drivers? Your card is: GTX 960 and driver versins is 432.00 If...
Vga monitör kullanıyorum hatta dönüştürücü aldım bugün kart için vga monitör için 720 yi mi seçmeliyim onların arasından ? sıcaklık değerinde onun etkisi olmuş mudur ? bir de anti alliasing de 3 seçenek var hangisini seçmem gerek ? 2x 4x 8x msaa
Standart ayarlar ilk defa kullandigim icin acemiyim simdi baktim anti alliasingkapaliymis 1280x720 de gpu benchmarks preset 2160 seciliymis farketmedim bunla bi alakasi olabilir mi ? Arkadas test yaptiginda ben almadan once max 62 di
1629842047
Son mesajda ayarlari attim hocam şu preset 2160...
Bu modelin vga girişi var mı ? satıcıyla anlaşmak üzereyim ona göre direkt gelene kadar hepsiburada dan sipariş vericem mediamarktın 3te1 fiyatına satıyor
2-3 gün içinde sistemimi kurucam windows sonrası ne yüklenmeli diye forumlarda gezinirken chipset güncellemesine denk geldim birkaç yerde anakartta biosu güncelledikten sonra chipseti windows kurulumu sonrası illa güncellemek gerekiyor mu ?
**nolu kartla IYZICO/SAHIBINDEN 19:09 da 1,540.00 TL tutarindaki isleme kartinizin guvenligi nedeniyle onay verilmemistir. Diye bir hata aldım siparişi onaylayamıyorum mobil bankacılıktan tüm ayarlara baktım her şey açık daha üst limitte tek seferde alışverişlerde yapmıştım bu sorunu nasıl...