fena değil gibi ekranın fotoğrafını atar mısınız
Sorun şu ki max 62 di arkadas test yaptiginda ben almadan önceFena değil.
Değerler fena değil gibiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buyrun hocam
Standart ayarlar ilk defa kullandigim icin acemiyim simdi baktim anti alliasingkapaliymis 1280x720 de gpu benchmarks preset 2160 seciliymis farketmedim bunla bi alakasi olabilir mi ? Arkadas test yaptiginda ben almadan once max 62 diAyarlar full mü?
Son mesajda ayarlari attim hocam şu preset 2160 seciliymis ondan mi 79 derece cikti acaba arkadas attiginda testi 62 di max ikinci el aldim gecen günDeğerler fena değil gibi
Çözünürlüğü 1080p yapıp anti-aliasingi açın.Preset 1080 olursa daha mantıklı olur (Monitör 1080p ise).Standart ayarlar ilk defa kullandigim icin acemiyim simdi baktim anti alliasingkapaliymis 1280x720 de gpu benchmarks preset 2160 seciliymis farketmedim bunla bi alakasi olabilir mi ? Arkadas test yaptiginda ben almadan once max 62 di
Vga monitör kullanıyorum hatta dönüştürücü aldım bugün kart için vga monitör için 720 yi mi seçmeliyim onların arasından ? sıcaklık değerinde onun etkisi olmuş mudur ? bir de anti alliasing de 3 seçenek var hangisini seçmem gerek ? 2x 4x 8x msaaÇözünürlüğü 1080p yapıp anti-aliasingi açın.Preset 1080 olursa daha mantıklı olur (Monitör 1080p ise).
8x'i seçin.Monitörün çözünürlüğü ne ise onu seçin.Vga monitör kullanıyorum hatta dönüştürücü aldım bugün kart için vga monitör için 720 yi mi seçmeliyim onların arasından ? sıcaklık değerinde onun etkisi olmuş mudur ? bir de anti alliasing de 3 seçenek var hangisini seçmem gerek ? 2x 4x 8x msaa
Kasana ve oda sıcaklığına da bağlı.Standart ayarlar ilk defa kullandigim icin acemiyim simdi baktim anti alliasingkapaliymis 1280x720 de gpu benchmarks preset 2160 seciliymis farketmedim bunla bi alakasi olabilir mi ? Arkadas test yaptiginda ben almadan once max 62 di
max 62 oldu8x'i seçin.Monitörün çözünürlüğü ne ise onu seçin.