Beyler RGB siz mekanik klavye arıyorum ışık takıntım yok o yüzden kaliteli bir klavye arıyorum RGB olmadığı için de bir tık ucuz (800-1200) olsun istiyorum var mıdır önerebileceğiniz bir ürün olarak
Abdullah abi Instagram a hikaye atmış ve yanlış tarihi hikaye attığını söylemiş ama geçen izledigimde takipçilerin almasını istediği için sistemin video ile birlikte satışa konulacağını açıklamıştı takipçilerin alabilmesi için video yu aniden bugün yayınlama ihtimali nedir sizce
abdullah abi hikayesinde sistem paylaşmış ve bende sistem im özelliklerine bile bakmadan abdullah abiye güvenip almayı düşünüyorum ama kredi kartına ne kadar limit yüklemeliyim çıkacak sistemin tahmini fiyatı ne kadar olur ona göre çevreden para toplamam gerekiyor ek olarak daha önce almış...
Oynadigim bir oyun icin tuslara atamam gerek bir kaç ayar var ama bunu normal kullandığım klavyede olsun istemiyorum normal klavye tuşlarında olmayan tuş ataması yapabileceğim 5 6 tuş lu klavyemsi bir ürün var mı varsa ne diye aratmam gerekiyor
fare aldım birkaç ay önce rog gladius 2 core fare sağlam fare çalışıyodu bir gün açtım pc yi çalışmıyor 1 ay sonra tekrar taktım çalışıyor 3 hafta sonr taktım gene bilgisayar görmyor 15 liralık fareyi görüyor
abiler fare ve usb girişi sağlam olduğu halde bilgisayarım faremi görmüyor bilgisayara taktığım zaman farenin içinde sönük bi ışık var ve bu ışık ben farenin sol ve sağ tıkına bastığım zaman yanıp sönüyo ilk aldığımda fare cayır cayır çalışıyordu birden böyle oldu yardım lütfen
1613592478
bu...