Flarion isimli üyenin son içerikleri

1. F

Monitörde bir anda leke oldu

baya eski bi monitör 5 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. sabah kalktığımda böyle bi leke vardı ölü pixel böyle olmuyor diye biliyorum ölü pixel değil gibi ne olabilir neyle alakalı olabilir. darbe falanda almadı yani monitör durduk yere bi anda sabah açtım bilgisayarı vardı. fotoğrafı ekte. ölü...
  2. F

Corsair 5000d airflow vs NZXT H9 Flow

peki bir soru daha sormak istiyorum nzxt h9 galiba yenilenmiş nzxt nin kendi sayfasında gördüm ama türkiyedeki modeller eski halini satıyor hala beklemek mantıklımı
  3. F

R7 9800x3d RTX 5080 toplama önerisi

render falan yapıcağımı düşünmüyorumda yayın açıyorum o konuda artısı varsa olabilir
  4. F

sebeplerinide yazabilirseniz sevinirim
  5. F

Sorum başlıktaki gibi hangi kasayı tercih etmeliyim
  6. F

bütçem ekran kartsız 80k belki 90k ya çıkabilir ekran kartım var
  7. F

dediğiniz gibiyse önerebilirseniz sevinirim
  8. F

Merhaba, yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. Uzun süreli bir şey olsun istiyorum o yüzden kaliteli parçalar seçmeye çalıştım fiyat tabii ki önemli ama kaliteli ve marka parçalar olması bir tık daha önde benim için. Şöyle bir şey toplamayı düşünüyorum marka model olarak daha iyi önerileriniz var...
  9. F

Ubuntu kurdum fakat boot ekranında gözükmüyor

başlıkta yazdığım gibi ubuntuyu kurdum 2 diskim var ilkinde windows yüklü öbürününde yarısını ubuntuya vererek kurdum. kurulumdan sonra hiçbir şekilde ubuntuyu açamıyorum boot ekranına girdiğimde sadece windows var her türlü windows açılıyor.
  10. F

Dual boot ubuntu kuracağım fakat indirme dosyasında amd yazıyor

dual boot ubuntu kurmak için iso dosyasını indirdim ama üzerinde amd yazıyor intel laptop kullanıyorum sorun olurmu? bir de yükledikten sonra normal windows format atmış gibi onada driver kurmam gerekicekmi ekran kartı falan için?
  11. F

Steelseries Arctis 7+ Ses robotikleşiyor

anladım teşekkür ederim dediklerinizi deniyeceğim
  12. F

bu arada siz diyince baktım kullandığım bütün setup 2.4 ghz donglelar kullanıyor razer naga v2 pro asus rog claymore steelseries arctis 7+ hepsi 2.4ghz ve hepsi laptopta yan yana usb girişlerine takılı dediğiniz uygulamayı indirdim ama wifi değilde direk 3 üde kablosuz diye olabilirmi onların...
  13. F

teşekkür ederim denemeye gidiyorum
  14. F

bu arada sorun aşşağı yukarı yeni klavye almamla başladı hemen hemen 1-2 gün sonrasında başladı. internette kablosuz cihazların yan yana bulunduğunda sorun çıkarabilidiğini söyleyen yazılar gördüm onunla alakalı olabilir belki ama nasıl çözebilirim bilmiyorum küçük bir alanda laptop masaüstü...
  15. F

Selam aşşağı yukarı 1 yıl oldu kulaklığı alalı bayağı memnundum ama son 1 hafta 10 gündür kulaklıktan gelen ses rastgele 5 dakikada bir falan robotikleşiyor cızırdıyor. Arkadaşlarımla konuşurken onların sesleri olabiliyor müzik sesi olabiliyor bazen oyunun sesi robotikleşiyor çok can sıkıcı. Bir...
Geri