baya eski bi monitör 5 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. sabah kalktığımda böyle bi leke vardı ölü pixel böyle olmuyor diye biliyorum ölü pixel değil gibi ne olabilir neyle alakalı olabilir. darbe falanda almadı yani monitör durduk yere bi anda sabah açtım bilgisayarı vardı. fotoğrafı ekte. ölü...
peki bir soru daha sormak istiyorum nzxt h9 galiba yenilenmiş nzxt nin kendi sayfasında gördüm ama türkiyedeki modeller eski halini satıyor hala beklemek mantıklımı
Merhaba, yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. Uzun süreli bir şey olsun istiyorum o yüzden kaliteli parçalar seçmeye çalıştım fiyat tabii ki önemli ama kaliteli ve marka parçalar olması bir tık daha önde benim için.
Şöyle bir şey toplamayı düşünüyorum marka model olarak daha iyi önerileriniz var...
başlıkta yazdığım gibi ubuntuyu kurdum 2 diskim var ilkinde windows yüklü öbürününde yarısını ubuntuya vererek kurdum. kurulumdan sonra hiçbir şekilde ubuntuyu açamıyorum boot ekranına girdiğimde sadece windows var her türlü windows açılıyor.
dual boot ubuntu kurmak için iso dosyasını indirdim ama üzerinde amd yazıyor intel laptop kullanıyorum sorun olurmu? bir de yükledikten sonra normal windows format atmış gibi onada driver kurmam gerekicekmi ekran kartı falan için?
bu arada siz diyince baktım kullandığım bütün setup 2.4 ghz donglelar kullanıyor
razer naga v2 pro
asus rog claymore
steelseries arctis 7+
hepsi 2.4ghz ve hepsi laptopta yan yana usb girişlerine takılı
dediğiniz uygulamayı indirdim ama wifi değilde direk 3 üde kablosuz diye olabilirmi onların...
bu arada sorun aşşağı yukarı yeni klavye almamla başladı hemen hemen 1-2 gün sonrasında başladı. internette kablosuz cihazların yan yana bulunduğunda sorun çıkarabilidiğini söyleyen yazılar gördüm onunla alakalı olabilir belki ama nasıl çözebilirim bilmiyorum küçük bir alanda laptop masaüstü...
Selam aşşağı yukarı 1 yıl oldu kulaklığı alalı bayağı memnundum ama son 1 hafta 10 gündür kulaklıktan gelen ses rastgele 5 dakikada bir falan robotikleşiyor cızırdıyor. Arkadaşlarımla konuşurken onların sesleri olabiliyor müzik sesi olabiliyor bazen oyunun sesi robotikleşiyor çok can sıkıcı. Bir...