14 gün sen onu dene diye değil. Alıcıyı korumak için dolandırılmaları önlemek için olan bir süreç. Ama siz bunu sabote ettikçe bu hakkı da alırlar elimizden.
30 gün :D
Evet basit ama şimdi o işte uğraştırıcı ve birilerinin hakkına girmeye gerek yok diye düşünüyorum en azından benim düşüncem.A
Ben de aynı şekilde...
5080 olan nakit alabiliyoruz sadece bana taksitli lazım trendyoldaki sistemde güzel fakat psu çöp şuna gold psu koyup fiyatı 5k artırsalar geberecekler...
Hocam bende güç kaynağına çok önem veriyorum sanırım bu çin malı marka ve değiştirilemiyor sırf bu yüzden almaktan vazgeçtim bence bütçenin bir kısmıyla...
Buradaki farklarda sıvı soğutma,ssd hemen hemen aynı zaten kule tipi bile yeter diye düşünüyorum bu işlemciye, anakart çok daha iyi ileride 64gb ram'e...
5070 7500f 32gb ramli sistem ortalama 80-85k denk geliyor
5070ti 7800x3d 32gb ramli sistem ortalama 105-110k denk geliyor
Tüm parçalar aynı sadece işlemci...
Bitfenix dediğin PSU ne zaman patlar patlar mı patlamaz mı hadi patlamadı sesli mi sessiz mi veya olası elektriksel bir durumda sistemine zarar verirmi...
Kanun gereği toplu sistem satamadıkları için artık parça parça yolluyorlar. %10 indirim mağazada geçerli değil çünkü mağazalar kapandıktan sonra yapıyorlar...