Ben x lisesinde hazırlık sınıfına giden bir öğrenciyim. Seneyi çok ciddiye almadığımdam notlarım çok iyi durumda değil. Sorucağım şey şu sınav notları dışında kaç farklı not giriliyor? Sözlü yani ders içi performans sınav notlarının altına giriliyor diye biliyorum. Peki o zaman sınav notlarının...
durum şöyle benim bilgisayarım uzun zaman boyunca 16 gb ramle çalıştı, ama son 1 ay içinde donanıma ayrılan ram miktarının 8gb olduğu yazıyordu biosu güncelledim fayda etmedi. En son ramleri çıkarıp taktım 1 ram 2 slottada düzgün çalışıyordu. Ama diğer ram 2 slottada çalışmıyor. Görev...
Bilgisayarımda 16 gb ram bulunmasına rağmen sistem bilgilerinde donanıma ayrılmış 8gb ram olduğu yazıyor. bunun çözümü için internette sistem yapılandırmasından çözmemiz gerektiği yazıyor ama bende işe yaramadı. Bende ram leri çıkarıp taktım ve gene işe yaramadı ne yapacağım bilmiyorum.
Okuduğum lisenin hazırlık sınıfına başlayacağım.
2. Dil olarak fransızca veya ispanyolca seçeneği var. Benim tercihim fransızca yönünde, lakin çoğu arkadaşlarım ve tanıdıklarım ispanyolca öğrenmemi istiyor. Kararsızım ikiside çok avantajlı diller. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Fc 24 kariyer modunda seçtiğim takımda şampiyonluk yaşadım ama şampiyonlar ligine gidemedim ama 2. Olan fenerbahçe ön elemelerde gözüküyordu. Benim seçtiğim takım ön elemelerde bile yoktu. Bekliyim dedim sezonun yarısına kadar geldim yok olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Şimdi durum şöyle ben sosyal bilimlere girdim ama pişmanım ve hazırlık da zorunlu nakil olmak istiyorum. Hazırlık okuyup nakille 9 a mı geçeceğim 10 a mı?
Başlıktaki oyun serisinin 7. Ve 8. Oyunu indirimde. almayı düşünüyorum ama oyunu konsoldan alacağım ve konsollarda türkçe yama gibi birşeyde bulunmuyor. Eğer outlastın 1. Oyunu gibiyse yani çok bi metin konuşma içermiyorsa alacağım oynayanlar yardımcı olabilir mi?
Ben yakın bir zamanda ps5 almayı düşünüyordum ama bir habere rastladım ps 5 e daha yeni oyun gelmeyecek diye. Şimdi ikilemde kaldım sadece ps özel oyunmu çıkarmıcak yoksa hiç bir oyunmu ps 5 e gelmeyecek yakın bir tarihten sonra ? Biri beni aydınlatırsa sevinirim.
başlıktakı oyunu indirdim ilk sorun yok gibi gözüküyordu ama oyunun içindeki yapı yapmamızı sağlayan kaynak kısmı 200 de takıldı artmıyor nasıl düzeltebilirim ?