fobekun isimli üyenin son içerikleri

1. F

Bu ikonları nasıl kaldıracağım?

Oyunlara girdiğimde sağ altta iki tane ikon çıkıyor, üzerine de tıklanmıyor. Bazı oyunlarda can barını vs engellediği için göremiyorum. Nasıl kaldıracağım?
  2. F

Monitörde hoparlör sorunu

Bu arada ben yanlış link göndermişim, sebebi ise bana farklı ürün göndermişler :D benim kullandığım monitör bu...
  3. F

O zaman bu doğru değil, değil mi?
  4. F

https://www.hepsiburada.com/acer-vg240ypbiip-24-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-full-hd-ips-monitor-umqv0eep01-p-HBV00000O345U? Bu monitörü yeni aldım, ne kadar hepsiburada sitesinde gözükmese de internette ve pc'de var gözüküyor, fakat monitörün hoparlörünü seçtiğimde ses gelmiyor, çözümü nedir?
  5. F

Ssd kısmındaki pin'i çıkarayım mı?

da-v5 sistemini yeni aldım ve ssd kısmında böyle bir pin var, ssd'ye bağlı bir şey mi, çalışma esnasında zarar verir mi, çıkarayım mı?
  6. F

Burada karton olması normal mi?

Tamamdır
  7. F

Bir de fotoğrafta gözüken boş kablolara ellemeyeyim değil mi? Onlara bir şey takılması gerekiyor mu pek anlamadım
  8. F

Evet dediğin gibiymiş, bunlardan pek anlamadığım için hareket etmiyor sanıyordum. Şimdi çıkardım teşekkürler 😊
  9. F

Da-V5 sistemi almıştım, kargo bugün geldi. Fakat kasanın sağ alt kısmında böyle bir kutu var, çekince gelmiyor. Çıkarmalı mıyım? Veya nasıl çıkarmalıyım? Pc çalışırken sorun çıkarır mı?
  10. F

Kargo süresi normal mi?

Donanım arşivinin son çıkardığı sistemi almıştım, bazı kişilerde kargonun geldiğini görüyorum fakat benim siparişim daha kargoya bile çıkmadı. Bu normal mi? (Konyada yaşıyorum)
Geri