Kasa montaj vidalarının olduğu kutu o. Çıkar tabi. Kızaklı sistem olması lazım. Kenarlardan bastırınca gelir o kızak.Da-V5 sistemi almıştım, kargo bugün geldi. Fakat kasanın sağ alt kısmında böyle bir kutu var, çekince gelmiyor. Çıkarmalı mıyım? Veya nasıl çıkarmalıyım? Pc çalışırken sorun çıkarır mı?
Evet dediğin gibiymiş, bunlardan pek anlamadığım için hareket etmiyor sanıyordum. Şimdi çıkardım teşekkürlerKasa montaj vidalarının olduğu kutu o. Çıkar tabi. Kızaklı sistem olması lazım. Kenarlardan bastırınca gelir o kızak.
Rica ederim hocam. Güle güle kullanEvet dediğin gibiymiş, bunlardan pek anlamadığım için hareket etmiyor sanıyordum. Şimdi çıkardım teşekkürler![]()
Rica ederim hocam. Güle güle kullan
Bir de fotoğrafta gözüken boş kablolara ellemeyeyim değil mi? Onlara bir şey takılması gerekiyor mu pek anlamadımRica ederim hocam. Güle güle kullan![]()
Kalsın onlar hocam orada. İlerde Sata SSD veya HDD falan takmak istersen o zaman kullanılacak güç kabloları onlar.Bir de fotoğrafta gözüken boş kablolara ellemeyeyim değil mi? Onlara bir şey takılması gerekiyor mu pek anlamadım
TamamdırKalsın onlar hocam orada. İlerde Sata SSD veya HDD falan takmak istersen o zaman kullanılacak güç kabloları onlar.