4 k samsung m7 monitorum var alsam sorunsuz kullanırmıyım upscale konusunda insanlar bazıları iyi bazıları kotu diyor yardımcı olurmusunuz arafta kaldım .
peki iade konusunda sadece bozuk olursamj gondere biliyoruz onun dışında istemedik diyelimki bir sorun olurmu iade etsek bşrde yaş konusunda yardımcı olurmusun
1789984449
yaş konusu bir sorunmu
abi ben çalışıyorum sabahtan teslim olsa ben akşam gelip açsam bozuk çıksa videolu şekilde adamın sen buzamana kadar neden açmadın birşeymi yaptın deme ihtimali varmı
öncelikle yaşım 17 adıma kayıtlı yapıkredi banka kartım var series s almak istiyorum param güvende ile bu sistem ne kadar güvenli daha önceden biri ekran kartı almış değiştirip gönderme olayı olmuş forumda okumuştum birde alıcı içinde problem oluyormuş dosy olarak ekledim sizce almalımıyım elden...
1 aylık 2300 tl ekstra güvenceli seceneği sanırım bi sorun olsa bile onarması ücretsiz oluyor bende 4 k tv varda onda denemek istiyorum upscale eder mi? sorun olurmu çamır gibi oluyor diyor herkes alsam bidaha satmayla uğraşmak zor olur bunda denerim iyiyse alırım mantığındayım
amacım iki hikayeli oyun oynayaım ağırlıklı olararak warzone oynasam yeter tek sıkıntım 4k tv de sorun çıkarırmı birde bantları sökülüp tekrar yapıştırılamıyormu içinin açılmadığını nasıl anlayacağız
1789908456
peki onun dışında alınır mı? 12 14 k aradı neler oynayabilirim başka