formartıness
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Adam iade ederse anca senden kesilmiyo diye biliomparam güvende ile series s sipraiş ettim mal sahibi caydı banka bilgilerinde sıkıntı varmış iptal edermisiniz dedi etsem komisyon bedelini alabilirmiyim kargoya verilmedi çok acil ysrdımcı olurmusunuz
bazen kestigi oluyorAdam iade ederse anca senden kesilmiyo diye biliom
o edemiyormuş benim verdiğim komisyon yanmasın diye uğraşıyorum ama bekleyince adam kargoya vermiyorua otomatik para gonderiliyor diyorlar amaAdam iade ederse anca senden kesilmiyo diye biliom
beklesem 3 gün kargoya verilmese ne olur para otomatik havuza düşüyormuş doğrunubazen kestigi oluyor
çok teşekkür ederim şimdş iptal ediyorum param ne zaman hesabıma yatar bidaha boyle bişey yaşamamk için ne yapmalıyımkomisyonunuz geri yatar kargoya verilip geri iade edersen komisyon kesilir
buna yapacak bir şey yok maalesef satıcı kaynaklı sorun oluşmuş elden almak dışında bir çözüm yok para da yarın falan yatar büyük ihtimalle provizyondadır zatençok teşekkür ederim şimdş iptal ediyorum param ne zaman hesabıma yatar bidaha boyle bişey yaşamamk için ne yapmalıyım
onedirbuna yapacak bir şey yok maalesef satıcı kaynaklı sorun oluşmuş elden almak dışında bir çözüm yok para da yarın falan yatar büyük ihtimalle provizyondadır zaten
kredi kartından aldıysan havuza atıyor sonra da onaylıyor gibi düşün çok önemli değil paranın tamamı yatar komisyonla beraber ve yarın falan gelir kredi kartından aldıysan banka kartından aldıysan daha uzun sürebilironedir
Bekle, ama yine de komisyonu kesebilir emin değilim.o edemiyormuş benim verdiğim komisyon yanmasın diye uğraşıyorum ama bekleyince adam kargoya vermiyorua otomatik para gonderiliyor diyorlar ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
beklesem 3 gün kargoya verilmese ne olur para otomatik havuza düşüyormuş doğrunu
kesermi kesmezmi net bi bilgi yokmu başka bir arkadaşda kesmez diyorBekle, ama yine de komisyonu kesebilir emin değilim.
kesmez daha önce yaşadım ürün kargoya verilmedi kargoya verilse gelince iade etsen keserdikesermi kesmezmi net bi bilgi yokmu başka bir arkadaşda kesmez diyor