francisco77 isimli üyenin son içerikleri

1. F

İNTELİN YENİ X3D İŞLEMCİSİ 52 ÇEKİRDEK OLABİLİRMİŞ?

garibanlıkta rakip tanımam..i5 4690 4 çekirdek
  2. F

Çözüldü✓ Kardeşim PC nin içinden geçmiş

Annem babam bu bilgisayarı ikiniz için aldık güzel güzel kullanın dediği halde abim bilgisayarı sadece kendisinin gibi kullandı ve şifre koydu.Şikayet edicem deyince de saldırdı bana.Tehdit etti.Arkadaşlarım her gün GTA 5 oynuyorlar anlatıyorlardı okulda ben ise evde güzel bir bilgisayar olduğu...
  3. F

Hepsiburada Premium İptal Süreci

Yüzde 100 çakallık vardır..sayfamın her yerinde premium üye ol şeklinde küçük butonlar çıkıyordu alışveriş yaparken yanlışlıkla tıklamış bulundum emin misiniz diye sormuyor bile çatt üyeliği başlatıyor ay sonunda iptal ettirmeye çalışırken çok uğraştırdılar sonra gerekli çıkışı verdiler ancak bu...
  4. F

RX 9070 ve 9070 XT fiyat tahmini?

AMD Türkiye,fiyatlar dünya ile aynı olacak diye açıklama yapmış.Ekstra fiyatlandırma olmayacak demiş.
  5. F

4090 vs 5080 hangisi alınır

Koskoca hoca olmuşsun kedilerin ilahı makamına yükselmişsin kafam karışıyor diyorsun,kedigiller önsezileriyle nam salmıştır bu kadar kararsızlık fazla.
  6. F

Motor aldığım için moralim bozuk

adam kendi ayakları üstünde durmak istiyor,bişeyi istediği vakit ailesini 40 saat ikna etmekle uğraşmak istemiyor,çalışacak didinecek kendi parasını biriktirecek kimseye eyvallahı almayacak ailesine bile,özgürlük istiyor,motoru da bu yüzden aldı lakin seyahat özgürlüğünü alıp ekonomik özgürlüğü...
  7. F

Wot ta açılmayan dlss 4

selamlar, 5090 almayı düşünüyorum..bu kartın alameti farikası dlss 4 ..ç.ok fazla world of tanks oynayan biriyim ve bu oyunda dlss çalışmıyor diye biliyorum..sekiro eldenring gibi oyunlar da satın aldım ancak hikayeli oyunlar bitince tekrar wota döneceğim ve 130 bine yakın para bayıldığım bir...
  8. F

Öneri Nvidia İçin Cevap belli, Yeni Seri Değil, En Üst Versiyon Olması Daha Önemli!

10 yılık pc 10 yıllık tn panel var elimde ..5090 ve pg32ucdm alıp şaha kalkmak istiyordum ki 78 satır 5090 almayın diyen bir makale ile karşılaştım..ben nöreyim şimdi..10 yıldır teknolojiden çook uzak kaldım yeni oyunları açamaz oldum..10 yıl bekleyip gidip 2. el 3090 mı alayım yani
  9. F

RTX 5090 Sistem Öneri

Bedava verseler almayacağım kasa
  10. F

RTX 5090 Sistem Öneri

Üstat ne yaptın?
  11. F

RTX 4070 SUPER için 2K mı 4K mı?

peki ya ünlü mimar şekip tanrıyar ne dedi'' bir mimar gözüyle baktığımda 4k görmediğim her şey bana anlamsız boş geliyor'' burada şekip beyle osman bilmem kimi kıyas edecek değiliz herhalde
  12. F

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

21 sayfa cemaati olarak olay anını canlı canlı yaşamak istiyoruz.Bu bakımdan yakaya kamufle olmuş çok ince bir gopro kamera ile vlog çekmeni talep ediyoruz.21 Sayfa Cemaati Yönetim Kurulu Başkanı
  13. F

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

gates bey amca, blöf yapıyo ..tanırım bu arkadaşı
  14. F

soru: kızla işi pişirdiniz 1 ay geçmiş diyelim..bu konuyu okutur musun gelip de..kimin önerileri doğru kimlerin ki yanlış ..hangilerini mantıklı buldun,hangi hediyeler senin için anlamlı olurdu diye sorar mısın?
  15. F

gözden ırak olan gönülden de ırak olur..kiminle yakınsan gönlünün ona kayması gayet doğal..misal benim de okulda biriyle ilişki durumum oldu ancak açılmakta tereddüt ettim iyi ki de açılmamışım.. emin ol kızlarda aynı muhabbet olsa şimdi 70 sayfayı devirmişti..onlar kat kat daha meraklı böyle...
Geri