Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum ama
benim tecil hakkım bitti ve 3 ayım kaldı askere gitmek istemiyorum şu an uzatmak istiyorum yks ye girip tecilimi uzatmak istiyorum ama kafamda sorular var
1. 2 Ay 20 günün sonun da direkt yoklama kaçağı mı oluyorum yoksa belli bir süresi mi...
Arkadaşlar merhaba tecil hakkım bitti ve 3 ayım kaldı askere gitmek istemiyorum şu an uzatmak istiyorum ama bazı sorularım var
1. 2 Ay 20 günün sonun da direkt yoklama kaçağı mı oluyorum yoksa belli bir süresi mi var gitmem için
2. Yoklama kaçağı olsam bile üniversiteye kayıt yaptırıp tecil...
Arkadaşlar merhaba tecil hakkım bitti ve 3 ayım kaldı askere gitmek istemiyorum şu an uzatmak istiyorum yks ye girip tecilimi uzatmak istiyorum ama kafamda sorular var
1. 2 Ay 20 günün sonun da direkt yoklama kaçağı mı oluyorum yoksa belli bir süresi mi var gitmem için
2. Yoklama kaçağı olsam...
Şöyle şeylere inanmayın bilimsel olarak bölgesel yağ yakımı yoktur genetik olarak vücudunuz yağı belli bir yere depolar yağ oranınızı düşürün karb kesin bu kadar.
Arkadaşlar merhaba herkese MSI mag coreliquid 240r v2 soğutucu aldım fakat sıvı soğutucu taktım fanları çalışıyor ledler çalışmıyor işlemci 100 dereceyi görüp kendini kapatıyor pc acaba uyumlu mu? değil
1702479213
ayrıca bilgisayarcıya götürdüm kablosunu takamadı ve dönüştürücü almam gerektiğini...
https://www.amazon.com.tr/dp/B08NVTHZVH/ref=asc_df_B08NVTHZVH1686420000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08NVTHZVH&linkCode=asn&th=1
Bu site de düz 26k neden diğerin de 26,500 bilemedim
1700220459
64 müş bu attığım lol