Yeni 9070 xt ekran karti 1 kere normal taktim. Sonra kartla birlikte destegi geldigi icin destegi takmak icin tekrar actim. Destegi takarken acaba icine ekran kartinin vida dusmesindenmidir(sorun olmadan cikardim) veya destegi cok sikmamdanmidir kart acilmadi. Anakartin isigi yandi. Bende...
Sorunu telefondan internet yükseltme talebinde bulunarak çözdüm. Nedense uygulama ve internetten yükseltme secenegi bulunqn paketlere uygun degilmisim sanirim. Telefondan arayinca 100 tl aylik daha fazla bir fiyata yükseletebildim. Kampanya sordugum zaman yok dediler anlamadim birsey. Aylik 100...
Geçenlerde türktelekom altyapisi geldi. Turktelekomu arayip sordugumda 1000mbs destekliyor dediler. Bende o paketi aldim ama paket tanimlanamamistir gibi bir hata aldim. Sonra internetten almayi denedim yine ayni hata. Turktelekomu geri arayip altyapi aslinda 1000 desteklemiyor diye olabilir mi...
2.ele bi önyargım var hocam zaten o köseli tasarim benim cokta hosuma gitmiyor. Ben sağlam bi fark var saniyordum ama olmadigini görünce plusa karar verdim.
1751025075
Pazartesi alıcam telefonu indirim gorupte atarsaniz cok yardimci olursunuz
Yeni telefon almak istiyorum. S24 ultra 2. el ve 0 s24+ arasında kaldım. 2. El ultrayı amcam sattigi için güvenilir ama hiç 2.el telefon almadigim icin emin degilim. Gün icinde telefonu baya kullaniyorum. Fiyatlarinin yakin oldunu varsayiyorum sormadim daha 2. Ultranin fiyatini. Öneriniz nedir...
https://guardblinds.com/products/guard-total-blackout-blinds?variant=49597376627029
Pencereme karartma perdesi alirken tiktokta bunları gördüm ve bayıldım 0 ışık geciriyorlar ama Türkiye satıcılarını bulamadım. Yurtdisindan siparis verirsemde baya pahali geliyor. Türkiyede satan var mı...
Anakartıma kablosuz klavye mouse kulaklik donglelarini takinca hep baglanti kesilmesi sorunu oluyor. Kopup duruyor. Dobgle i kasanin üstünde açma kapama tusunun yanindaki usbye takınca kopmalar tamamen kesiliyor(kasanın usbleri daha uzakta kalıyor klavyeye ona ragmen daha iyi cekiyor). Sebebi...
Yoklama işlemlerimi acilen yapmam icin e devletten mesaj geldi. Ben de ozaman ögrendim öyle bir şey oldugunu. İnternetten askerlik nasıl ertelenir diye yazdigimda askerligim bolumune girip assagi kaydirinca ertele secenegi cikiyor ama bende öyle bir seçenek yok. Ne yapmalıyım?