Frdnakyrk1 isimli üyenin son içerikleri

1. Frdnakyrk1

Bilgisayar açılırken Siyah Ekranda kalıyor

Bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyor. Güç ışığı yanıyor fakat SSD durum ışığı çok kısa bir süre yanıp bir daha yanmıyor. Normalde sessizce açılırken bilgisayarın fanları tam güçle çalışarak açmaya çalışıyor. Format ekranı gelir umuduyla format usb'sini takarak çalıştırdım fakat ekran...
  2. Frdnakyrk1

Garanti hakkında soru

Zaten açsam bi termal macunu yenilemek için açarım ama garanti dışına çıkıyor mu onu merak ediyorum.
  3. Frdnakyrk1

Garanti hakkında soru

Lenovo l340-17IRH modem laptop bilgisayarım var. Laptopun alt kapağını açınca bazı markalar da garanti dışına çıkabiliyor acaba lenovoda da öyle mi?
  4. Frdnakyrk1

Oyuncu Mouse Önerii.

max 200-250 fiyat bandında ele oturan mümkünse 150-160 gram üstünde olmayan mouse önerir misiniz? RGB & düz renk fark etmez. Mouse'u genellikle oyun ve günlük iş için kullanacağım.
  5. Frdnakyrk1

Nvidia ShadowPlay sorunu

Ben de laptop var ayriyeten ekstra monitör hdmi ile bağlı ve nvidia GeForce expreince ShadowPlay'den anında yeniden oynatma modunu açıp son 45 saniyelik kısmı ekran kaydı alınca siyah ekran olarak alıyor. Sesleri alıyor fakat ekran kaydı yok sadece siyah ekran. Neden olabilir?
  6. Frdnakyrk1

Türknet hakkında bilgi

3 belki daha fazla yıldır Türk Telekom kullanıyorum fakat 1 yıldır bilgisayar sahibi olduğum için ve evde 1den fazla interneti kullanan olduğu için çok sıkıntı yaşıyorum. Şu anki bağlandım ADSL bazen 10mbps ye çıkıyor upload genelde 0.7 gerçekten yavaş sırf internet yavaş olduğu için bilgisayara...
  7. Frdnakyrk1

Türknet hakkında bilgi

Evet bir kaç konu içinde gördüm. Online veya müşteri hizmetleri var ama çok ilgilenmiyorlar onun yerine destek kaydı açılıyor demişti. Onun dışında bi arkadaş müşteri hizmetlerini aramaya çok gerek duymadım demiş.
  8. Frdnakyrk1

Türknet hakkında bilgi

Arkadaşlar türk telekomdan türknete geçmeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Memnun değilseniz sorun/sorunlar ne?
  9. Frdnakyrk1

Youtube internete bağlanın hatası

Yaklaşık 2-3 youtubeda sık sık internete bağlanın hatası alıyorum. Diğer platformlarda veya genel olarak internette böyle bi sıkıntıya rastlamadım. Acaba genel bi sorun mu benden kaynaklanan bi sorun mu?
  10. Frdnakyrk1

Usb bellek ile ilgili sorun

tamamdır anladım teşekkür ederim.
  11. Frdnakyrk1

bahsettiğin 3.part yazılımlardan bildiklerin var mı?
  12. Frdnakyrk1

Maalesef usb belleği takınca direkt önüme biçimlendirmeden açamazsın gibi bi yazı geliyor.
  13. Frdnakyrk1

1 saat olmadı bilgisayara format attım tüm driverlarını yükledim. Dosyalarımı yedeklediğim usb belleği bilgisayara takınca biçimlendirilmesi gerekiyor diyo nedenini anlamış değilim. İçindeki dosyalar benim için çok önemli acaba bu dosyaları kurtarmanın bir yönetmi/yolu var mıdır?
  14. Frdnakyrk1

Çözüldü✓ Bilmediğim bir driverdan kaynaklanan sorunlar

tamamdır teşekkür ederim.
  15. Frdnakyrk1

Çözüldü✓ Bilmediğim bir driverdan kaynaklanan sorunlar

PC sıfırlamanın herhangi bi eksisi falan var mı? Format atmak gibi mi oluyor?
Geri