Bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyor. Güç ışığı yanıyor fakat SSD durum ışığı çok kısa bir süre yanıp bir daha yanmıyor. Normalde sessizce açılırken bilgisayarın fanları tam güçle çalışarak açmaya çalışıyor. Format ekranı gelir umuduyla format usb'sini takarak çalıştırdım fakat ekran...
max 200-250 fiyat bandında ele oturan mümkünse 150-160 gram üstünde olmayan mouse önerir misiniz? RGB & düz renk fark etmez. Mouse'u genellikle oyun ve günlük iş için kullanacağım.
Ben de laptop var ayriyeten ekstra monitör hdmi ile bağlı ve nvidia GeForce expreince ShadowPlay'den anında yeniden oynatma modunu açıp son 45 saniyelik kısmı ekran kaydı alınca siyah ekran olarak alıyor. Sesleri alıyor fakat ekran kaydı yok sadece siyah ekran. Neden olabilir?
3 belki daha fazla yıldır Türk Telekom kullanıyorum fakat 1 yıldır bilgisayar sahibi olduğum için ve evde 1den fazla interneti kullanan olduğu için çok sıkıntı yaşıyorum. Şu anki bağlandım ADSL bazen 10mbps ye çıkıyor upload genelde 0.7 gerçekten yavaş sırf internet yavaş olduğu için bilgisayara...
Evet bir kaç konu içinde gördüm. Online veya müşteri hizmetleri var ama çok ilgilenmiyorlar onun yerine destek kaydı açılıyor demişti. Onun dışında bi arkadaş müşteri hizmetlerini aramaya çok gerek duymadım demiş.
Yaklaşık 2-3 youtubeda sık sık internete bağlanın hatası alıyorum. Diğer platformlarda veya genel olarak internette böyle bi sıkıntıya rastlamadım. Acaba genel bi sorun mu benden kaynaklanan bi sorun mu?
1 saat olmadı bilgisayara format attım tüm driverlarını yükledim. Dosyalarımı yedeklediğim usb belleği bilgisayara takınca biçimlendirilmesi gerekiyor diyo nedenini anlamış değilim. İçindeki dosyalar benim için çok önemli acaba bu dosyaları kurtarmanın bir yönetmi/yolu var mıdır?