Türknet hakkında bilgi

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar türk telekomdan türknete geçmeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Memnun değilseniz sorun/sorunlar ne?

Yakınımdaki kişiler bol bol övüyordu türkneti.

Eğer hat değerleriniz iyiyse ve VDSL/Fiber kullanıyorsanız geçmenizi öneririm.
7 yıllık TT kullanıcısı olarak son 1 yıl içerisinde mevcut müşterilerin umursanmaması, yeni gelen müşterilere 20-30TL daha ucuza internet verilmesi gibi şeyler olunca ben de geçmeye karar verdim.
Nisan ayında geçeceğim inşallah.

Türknetin müşteri hizmetleri yok knk o sıkıntı
Evet bir kaç konu içinde gördüm. Online veya müşteri hizmetleri var ama çok ilgilenmiyorlar onun yerine destek kaydı açılıyor demişti. Onun dışında bi arkadaş müşteri hizmetlerini aramaya çok gerek duymadım demiş.

Kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim. Hatta @alpolojix / Leroxy hızımı paylaştığımda çok şaşırmıştı... Hız değerlerim benim çok iyi altyapınız iyiyse gayet memnun olursunuz.

Ekler

• vay.PNG
    vay.PNG
    9.3 KB · Hit: 44
Eğer hat değerleriniz iyiyse ve VDSL/Fiber kullanıyorsanız geçmenizi öneririm.
7 yıllık TT kullanıcısı olarak son 1 yıl içerisinde mevcut müşterilerin umursanmaması, yeni gelen müşterilere 20-30TL daha ucuza internet verilmesi gibi şeyler olunca ben de geçmeye karar verdim.
Nisan ayında geçeceğim inşallah.
3 belki daha fazla yıldır Türk Telekom kullanıyorum fakat 1 yıldır bilgisayar sahibi olduğum için ve evde 1den fazla interneti kullanan olduğu için çok sıkıntı yaşıyorum. Şu anki bağlandım ADSL bazen 10mbps ye çıkıyor upload genelde 0.7 gerçekten yavaş sırf internet yavaş olduğu için bilgisayara bile format atamıyorum. 1 gb dosyayı 17 dakikada indiriyorum şaka gibi :d. İnternete ödediğimiz para ise sürekli değişiyor 130 oluyor 100 oluyor ama 80 lira civarıymış genel fatura. Ek olarakta ben geçmek istiyorum fakat abim bir kaç arkadaşına sormuş çoğu kişi memnun değilmiş vs vs. dedi kopmalar falan oluyomuş internette.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim. Hatta @alpolojix / Leroxy hızımı paylaştığımda çok şaşırmıştı... Hız değerlerim benim çok iyi altyapınız iyiyse gayet memnun olursunuz.
Türkiye'de değildir bu Türkiye'de olsa duramazsın :d

Arkadaşlar türk telekomdan türknete geçmeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Memnun değilseniz sorun/sorunlar ne?
Bem geçtim 75 lik pakete 74 aliyom tek problemi müşteri hizmetleri biraz geç cevap veriyorlar

Müşteri hizmetleri, Destek Sistemi üzerinden hizmet veriyor. Bence kötü yanı bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,455
Üyeler
190,751
Son üye
Asensiooo
Geri