TT'den Türknete geçiş sorunu hk.

Hypnoss53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
272
Türk telekomdan yakan zamanda Türknete geçiş başvurusu yaptım. Türknet ısrarla modem iadesi yapmayın ve herhangi bir ücret ödemeyin demesine rağmen Türk telekom devamlı arayarak modem kapatma ücreti istiyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor daha önce başına gelmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Herhangi bir ücret ödemedim ödemeye niyetimde yok ama farklı bir şey yapmam gerekir mi?

ben gectim cok pismanım üye yaptıktan 1 ay sonra fiyatı 500 den 700 liraya cıkardılar. ve oyunlar da ping sorunu var yani gigafiber 1000 hız olması tek basına yeterli değil. jitter falan hep etken ben turkneti tavsiye etmiyorum denemek isteyen gecebilir tabi. ama bunlar ayda bir zam yapar görürsünüz. eğer düsünenler varsa turknete gecerken 2 kere düsünün yorum burada dursun.

Hocam hiç İss modemleri almayın 5 para etmiyor bitane keenetic alıp rahat edin
Hocam normal modemim zaten var yakın zamanda binaya fiber geldi ve bu bahsettiğim tt modemi verdi. Ben türkneti zaten kendi modemime kurduracağım tt modemi ile normalde işim yok yani. Türknet geri vermeyeceksin TT vereceksin dediği için arada kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben gectim cok pismanım üye yaptıktan 1 ay sonra fiyatı 500 den 700 liraya cıkardılar. ve oyunlar da ping sorunu var yani gigafiber 1000 hız olması tek basına yeterli değil. jitter falan hep etken ben turkneti tavsiye etmiyorum denemek isteyen gecebilir tabi. ama bunlar ayda bir zam yapar görürsünüz.
Çok geç hocam geçtim sayılır

Hocam normal modemim zaten var yakın zamanda binaya fiber geldi ve bu bahsettiğim tt modemi verdi. Ben türkneti zaten kendi modemime kurduracağım tt modemi ile normalde işim yok yani. Türknet geri vermeyeceksin TT vereceksin dediği için arada kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok geç hocam geçtim sayılır
Hocam direk verin gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,171
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman