Anakartında JRAİNBOW giriş varsa HUB çoklayıcının altttan gelen 3 pin 1 i boşluklu RGB kabloyuda Anakarta takacaksın. Bu sayede MSİ uygulaması üstünden...
Aynı kasa bende de var.
Kasa içersinden 3 in 1 yapan Fan çoklayıcıda çıkıyor. Fan girişlerini ona takıyorsun.
Sonra onun ucunuda SYS-FAN olan her hangi...
3080 çıkalı 5 yılı geçti.
16-17k lara çıkabiliyorsan sıfır bir 9060 XT al geç bence kafan rahat 2-3 yıl garantili kullan geç.
Ayrıca yeni nesil yeni...
Şimdi benim evimde kablolu TV var. Ona ek olarak mı bu cihazı almam gerekir ?
Yoksa kablolu TV'yi iptal edip direk bu android TV yi alsam normal TV yerine...
5060 Tİ için 30k gerçekten bence de aşırı yüksek bir para.
18K fiyatlara 9060XT satıldığı. 30 K lara 5070 satıldığı. 32k fiyatlara 9070 XT satıldığı yerde...
Bir temizlemeyi dene fan sesi geçmezse temiz güzel bir PSU al imkanın dahilinde kafan rahat kullanırsın.
Şöyle Vatan'da indirim var mesela 1772 TL ye 600 W...
5060 Tİ için pahalı değil mi 54k fiyat ?
Bu paralara RTX 5070'li hazır sistemler alınabiliyordu. Veya bu kadar çıkmış iken az daha ekleyip 5070 bir sistem...
Kasa fanların 4 pin ise MSİ uygulaması üstünden ayarlarsın hızlarını.
Fan çıkışların şu keilde ise veya çoklayıcı HUB üstünden gelen bağlantı böyle ise...
Dönemin modası akvaryum kasalar. Ama tercih meselesi dediğim gibi. Ama ben akvaryum kasaları daha çok beğeniyom mesela şu alttaki kasayı çok beğeniyom...
Ben daha geçen ay indirimde diye 3900 lere MSİ MPG Velox 100R aldım. Onun önü mesh değil sen beğenmezsin büyük ihtimal.
4k-8k arası benim beğendiğim 3-4...
Açıkçası kasalar zevk işi.
Ve iyi düşün taşın 1 tane kaliteli marka kasa al geç sonra kafan rahat yıllarca kullan. Kasa bozulan kırılan değişen bir şey...