FrozenLegacy isimli üyenin son içerikleri

1. FrozenLegacy

Pc Upgrade için tavsiye

Hocam o yuvaya oturmuyor işte sorun orada 3. görselde takılı gibi görünüyor ya yuvadaki clik sesi olayı falan gelmiyor kart hafif havada kalıyor soldaki demirlerden dolayı çözemedim de ne yapılacağını 1769633756 Olmadı yarın bi götüreyim bilgisayarcıya bakalım olucak mı
  2. FrozenLegacy

Pc Upgrade için tavsiye

1769628931 İnternetten baktığımda bu soldaki demirlere takılıyor deniyor sanırım orayı spiralle kesmemiz lazım da ona girişmek istemedim şahsen
  3. FrozenLegacy

Pc Upgrade için tavsiye

Kral ekran kartını aldım zaten de TAKILMIYOR beceremedim bi türlü anlam veremiyorum hep kendim toplamama rağmen olmadı sanırsam kasa buna uygun değil de yarın bi götürüp baktırıcam olmadı iade gibi duruyor
  4. FrozenLegacy

Pc Upgrade için tavsiye

Hocam selamlar şuan siparişi geçtim 6 taksit olunca kaçırmak istemedim açıkcası 16.000 e aldım deniycem sıkıntı olursa iade edilebiliyormuş bakalım ileride işlemci değiştirme durumunu da düşünürüz zaten şuanlık idare etsin diye uğraşııyorum üniye geri dönücem yakında ben gitmeden takayım...
  5. FrozenLegacy

Pc Upgrade için tavsiye

Hocam fiyatta biraz fazla çıkıyor gibi buna değer mi ki neredeyse 10k fark var
  6. FrozenLegacy

Pc Upgrade için tavsiye

Hocam selamlar ikinci elden nakit para çıkmak yerine idefixden sıfır 5060 alsam sırıtır mı sistemde acaba
  7. FrozenLegacy

Yardım Gaming ve Günlük Kullanıma Uygun Kulaklık Önerisi

Dışarıda da kullanıyor olucam kral sağolasın ama yine de aklımda bulunur şu durumda başka öneri veren olmazsa arctis 5 alıcam gibi
  8. FrozenLegacy

Kontrol ettim hocam stoklar bitmiş sanırım idefixde de sadece pembesi kalmış :/
  9. FrozenLegacy

Hocam aklımda çok net bütçe yok ama 15 üstünü veremem gibi duruyor ekran kartı da alıcağım çünkü
  10. FrozenLegacy

Selamlar arkadaşlar kulaklık almayı planlıyorum ama maalesef maddiyattan ve aileden dolayı sadece tek bir kulaklık almam gerekiyor. Hem bluetooth hem gaming bir kulaklık istiyorum günlükte taktığımda sırıtmayacak şekilde aklımda şuan steelseries arctis 5 var sizce idare eder mi ayrıca...
  11. FrozenLegacy

Pc Upgrade için tavsiye

Teşekkürler hocam
  12. FrozenLegacy

Pc Upgrade için tavsiye

Selamlar aslına bakarsanız kafamda net bir bütçe yok sadece abimin rahatça oynamasını istiyorum kendisi serebral palsi hastası şuan fifa 26 aldım ona ama bilgisayarı sanırım kaldırmıyor çok fazla donuyor buna çözüm olacak bir kart öneriniz varsa sevinirim birden fazla önerebilirseniz ben...
  13. FrozenLegacy

Pc Upgrade için tavsiye

Selamlar abim fifa ve mortal benzeri oyunlar oynuyor genel olarak buna yönelik bir upgrade yapabilir miyiz acaba yoksa tamamen yenilememiz mi gerekiyor sistemi acaba yardımcı olursanız sevinirim , ekran kartını yükseltirsem bu oyunlarda etkisi olur mu bunu da yanıtlar mısınız rica etsem.
  14. FrozenLegacy

Ehliyet sınav sonrası işlemler ve konum bilgisi

Hocam şimdi nüfusa kayıt oluşturdum da gerekli belgelerde kan grubu kartı sağlık raporu gibi belgeleri istemişler onları da almam mı gerekiyor acaba yoksa elektronik ortamdan görüntüleniyor mu
  15. FrozenLegacy

Ehliyet sınav sonrası işlemler ve konum bilgisi

Teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirme için çok sağolun iyi forumlar <3
Geri