Hocam o yuvaya oturmuyor işte sorun orada 3. görselde takılı gibi görünüyor ya yuvadaki clik sesi olayı falan gelmiyor kart hafif havada kalıyor soldaki demirlerden dolayı çözemedim de ne yapılacağını
1769633756
Olmadı yarın bi götüreyim bilgisayarcıya bakalım olucak mı
Kral ekran kartını aldım zaten de TAKILMIYOR beceremedim bi türlü anlam veremiyorum hep kendim toplamama rağmen olmadı
sanırsam kasa buna uygun değil de yarın bi götürüp baktırıcam olmadı iade gibi duruyor
Hocam selamlar şuan siparişi geçtim 6 taksit olunca kaçırmak istemedim açıkcası 16.000 e aldım deniycem sıkıntı olursa iade edilebiliyormuş bakalım ileride işlemci değiştirme durumunu da düşünürüz zaten şuanlık idare etsin diye uğraşııyorum üniye geri dönücem yakında ben gitmeden takayım...
Selamlar arkadaşlar kulaklık almayı planlıyorum ama maalesef maddiyattan ve aileden dolayı sadece tek bir kulaklık almam gerekiyor. Hem bluetooth hem gaming bir kulaklık istiyorum günlükte taktığımda sırıtmayacak şekilde aklımda şuan steelseries arctis 5 var sizce idare eder mi ayrıca...
Selamlar aslına bakarsanız kafamda net bir bütçe yok sadece abimin rahatça oynamasını istiyorum kendisi serebral palsi hastası şuan fifa 26 aldım ona ama bilgisayarı sanırım kaldırmıyor çok fazla donuyor buna çözüm olacak bir kart öneriniz varsa sevinirim birden fazla önerebilirseniz ben...
Selamlar abim fifa ve mortal benzeri oyunlar oynuyor genel olarak buna yönelik bir upgrade yapabilir miyiz acaba yoksa tamamen yenilememiz mi gerekiyor sistemi acaba yardımcı olursanız sevinirim , ekran kartını yükseltirsem bu oyunlarda etkisi olur mu bunu da yanıtlar mısınız rica etsem.
Hocam şimdi nüfusa kayıt oluşturdum da gerekli belgelerde kan grubu kartı sağlık raporu gibi belgeleri istemişler onları da almam mı gerekiyor acaba yoksa elektronik ortamdan görüntüleniyor mu