Hocam maddi durumununuzu zorlayabilirseniz Arctic Freezer eSports Duo tercih edebilirsiniz.
İsterseniz single modelini de seçebilirsiniz fiyat uygunluğu açısından.
Ayrıca termal macun almanıza gerek kalmaz. Kutu içerisinden Arctic mx-4 çıkıyor diye biliyorum.
Sadece montaj yaparken kasanız...
Günaydın dostum. PCI 4.0 desteği var işlemcinin. Ancak aynı zamanda da senin anakartının da PCI gen 4.0 desteği olması gerektiğini unutma.
Ben kasamda kullanıyorum. 7GB okuma / 5.5GB yazma alıyorum çok rahat.
Stok soğutucu ile deneme yapabilirsiniz.
Bir de yanılmıyorsam custom soğutucu takılması için anakart arkasında tutucu parça oluyor. Genelde plastik oluyor. Belki o parça esneme yapmıştır uzun süreli sıcak kullanımdan dolayı. Bunu anlamak için Snowman soğutucunuzu sıkıca monte ettikten sonra el...
Kafamdaki fiyat sizin konu içeriğinde yazdığınız civarlardadır. Olur da kafanıza yatar ise o zaman asıl pazarlığı yaparız.
Satmak istemiyordum aslında ama bebişlerden dolayı vakit ayıramıyorum pek. Daha fanları tozlanmadı bile :)
Numaramı Özel Mesaj üzerinden gönderiyorum. Detay vs isterseniz...
Düzensiz gelen elektrik zamanda anakart ya da psu üzerinde etki yaratabilir diye düşünmüştüm. Eğer CPU voltajını yükseltip hız-aşırtma yapmadıysanız elektriksel bir yıpranmadan dolayı oluşacağını düşünüyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
Büyük bir heves ile topladığım sistemimi satma kararı aldım. Kasa ve sistem fotoğrafını aşağıda paylaşacağım.
Dağınıklık için özür dilerim. Uğraşlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Monitör: Asus TUF Gaming VG279Q1R 27" 1ms 144Hz Full HD Freesync Premium IPS Monitör...