fujiback isimli üyenin son içerikleri

1. F

İp tv önerisi alfa iptv vs 5g iptv hangisi daha iyi?

Herkese merhabalar tekrardan 5g iptv alanlar memnun musunuz son durum nedir ? Bende ona göre bugün satın alacağım
  2. F

İp tv önerisi alfa iptv vs 5g iptv hangisi daha iyi?

Merhabalar 5g iptv almak istiyorum banada yazar mısın rica etsem
  3. F

PCH Medal X1 Geldi!

Ben bankamatik kartı ile denedim banka tarafından bir sorun yok ama ödeme başarısız 0005-Y hatası veriyor sürekli o yüzden havale yaptım
  4. F

PCH Medal X1 Geldi!

Hocam siz ödemeyi havale ile mi yaptınız ? Ben havale ile aldım ama kuzenimin hesabindan geçtik sorun olur mu acaba üyelik benim adıma
  5. F

PCH Medal X1 Geldi!

Sistem kalmadı eve geçene kadar :(
  6. F

En Uygun 2060 sistem

Bu şekilde hata alıyorum bu 3.cü deneyişim banka ile görüştüm limit kısıtlama vb. hiçbir problem yok
  7. F

En Uygun 2060 sistem

Yakın süreçte çıkacak sistem var mı bildiğiniz ?
  8. F

En Uygun 2060 sistem

Sizce 7k'ya alınır dimi birde ssd değiştiricem rgbli olanı alacağım
  9. F

En Uygun 2060 sistem

Nasıl yani hocam 7k bile uygun
  10. F

En Uygun 2060 sistem

İşlemci 3600 olsa düşünmeden alırdımda 1600 düşük kalır gibi geliyor
  11. F

En Uygun 2060 sistem

Arkadaşlar Merhaba bugünkü Pc hocası sistemini itopya'nın rezil sitesi yüzünden kaçırdım. 8.500₺ bütçem var 2060 sistem almak istiyorum bildiğiniz bütçeme uygun 2060 sistem var mı ? intel tabanlı olursa harika olur
  12. F

En Uygun 2060 sistem

Arkadaşlar Merhaba bugünkü Pc hocası sistemini itopya'nın rezil sitesi yüzünden kaçırdım. 8.500₺ bütçem var 2060 sistem almak istiyorum bildiğiniz bütçeme uygun 2060 sistem var mı ? intel tabanlı olursa harika olur
  13. F

PCH Medal X1 Yayımda

İtopya kadar rezil bir site görmedim kart bilgilerini felan girdim 0005-Y hatası verdi sistemi alamadım bankayı aradım banka bizden kaynaklı değil diyor adamlara yazıyorum cevap dahii yok. Almak nasip olmadı
  14. F

PCH Medal X1 Yayımda

Sistem kalmadı eve geçene kadar :(
  15. F

PC hocası sistemi geldi mi

Hocam bütçem 8k civarı 2060 sistem bulmaya çalışıyorum
Geri