Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sorunu tespit ettim.OBSden oyun yakalama kısmından özelliklere giriş yapıp anti hile uyumluluğunu kullan tikini kaldırdım düzeldi
Bütün testleri yaptım webcam bütün portlarda çalışmıyor.2 farklı portta çalışıyor.Her şeyi denedim webcam bağlıyken oyun donuyor oturumu kapatmadan veya restart atmadan düzelmiyor.Söylediğiniz her şeyi yaptım.Bir de psu marka model sormuşsunuz onu bilmiyorum bilgisayarı 1 yıl önce gaminggenden...
sırasıyla şunları yaptım: webcami bağlamadan önce klavyeyi çıkarttım onun yerine webcami taktım.Klavyesiz şekilde oyuna girdim kamerayı test ettim vs hiçbir sorun olmadı sonrasında oyun içindeyken klavyeyi taktım şu an mesela hiçbir şeyde sorun yok.Yeniden başlatıp tekrar sistemi kontrol edip...
Normalde bilgisayar gayet düzgün çalışıyor.Ancak yeni aldığım webcamimi bilgisayara taktığımda bilgisayar kafayı yiyor.Örneğin oyunda sürekli sesler 1-2 saniyelik gidip geliyor.Portları değiştiriyorum tekrar giriyorum bu sefer oyunda donma oluyor hiçbir şey yapılmıyor yeniden başlatmak...
Bu şekilde DP 1.2 ile 180 Hz alabilirmiyim kablo açıklamalarında sadece ara Hz değerleri var örneğin; 120 144 240 gibi yazıyor bu 180ide desteklediği anlamına mı geliyor.Kısacası MONSTER ABRA A5 V15.8 ile
ViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming...