furkan_serin isimli üyenin son içerikleri

1. F

1000 ila 1700 tl arası oyuncu kulaklığı

doğrudur benimki uzun ömürlü oldu ama daha önce 712 modelinden şikayet duymuştum bende ama 710 dan memnundum ben
  2. F

1000 ila 1700 tl arası oyuncu kulaklığı

biraz eski model olabilir ancak James Donkey 710 önerebilirim 2020 de almıştım geçen haftaya kadar kullandım memnundum
  3. F

4-5k bütçe ile gaming kulaklık önerisi

tamamdır hocam perşembe cuma gibi elimde olur kulaklık
  4. F

teşekkürler hocam alıncada 1 hafta içinde deneyimlerimi aktarırım alacak olan arkdaşlarda bilgi sahibi olsun çünkü 1 haftadır araştırma içindeyim anca karar verebildim
  5. F

hocam nova 7 aldım bende bütçe artırıp g733 ile arasında kaldım ama nova 7 daha iyi gibi
  6. F

hocam önerin için teşekkürler bende bütçeyi biraz artırıp nova 7 aldım bugün mağazada test de ettim gerçekten rahatmış söyledğiniz gibi
  7. F

Asus rog pelta vs arctis nova 5 vs blackshark w vs hs 80 vs cloud 3 w

asus rog pelta vs arctis nova 5 vs blackshark w vs hs 80 vs cloud 3 w bu kulaklıklar arasından hangisini almalıyım ya da daha iyisi var mıdır
  8. F

Tamamdır teşekkürler 1749229982 Peki sen de mi arctis nova 5 önerirsin ya da farklı bir tercihin var mı
  9. F

Nasıl yani biraz daha detaylı açıklayabilir misin
  10. F

teşekkürler son sorum kafa bandı sanırım kumaş baskı yapıyor mu kafa da göçük gibi iz yapar mı rraenee ninki gibi
  11. F

hocam peki rahat mı genelde küçük diyenler var uzun süredir James Donkey 710 kullanıyorum biraz daha iyi bi kulaklığa geçeceğim bir de kronik bir problemi var mıdır kroniği olmaması ve rahat olması yeterlidir benim için
  12. F

4-5 k bütçe ile gaming kulaklık arıyorum ama baktığım çoğu kulaklığa iyi kötü diyen oldu tam karar veremedim önerileriniz nelerdir?
Geri