furkan_serin isimli üyenin son içerikleri

1. F

Mac mi Lanovo Thinkpad mi

bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak kampüste kullanacak hafif pil ömrü uzun bir laptop arıyorum bu iki modelde hoşuma gitti ancak bazıları diyorki mac tüm programları açmıyor bazıları diyor ki yüzde 90 nını açıyor hali hazırda gaming windows işletim sistemli güçlü bir laptopa sahibim ancak...
  2. F

İnternet Archive Den Nfs Most Wanted İndirmek İstiyorum

nfs most wanted 2005 oynamak istiyorum haliyle oyunun lisansı bittiği için satılmıyor tek çare internetten güvenilir bir kaynak internet archive den indirmek istiyorum ama virustotal a iso dosyalarının url sini atıyorum ancak taratınca bu konuda yorumumuz yok diyor
  3. F

Memo Fl08 Laptop Soğutucu Alınır mı ?

t tamamdır teşekkür ederim
  4. F

Memo Fl08 Laptop Soğutucu Alınır mı ?

rtx 4070 ve ryzen 7 7740hs ikilisini güzel soğutacak bir laptop soğutucu arıyorum bu modeli kullanan var mı alınır mı memnun eder mi
  5. F

Yeni Kasa Alacağım Tavsiye Edebilir Misiniz Dostlar

Ön üçlü fanlarım bozuldu hem de msi gamşng wifi anakartım mini atx kasaya zor sığıyor r5 5600 rtx 4060 ikilisine sahibim güzel kasalar önerebilir misiniz 5000-6000 tl civarında
  6. F

1000 ila 1700 tl arası oyuncu kulaklığı

doğrudur benimki uzun ömürlü oldu ama daha önce 712 modelinden şikayet duymuştum bende ama 710 dan memnundum ben
  7. F

1000 ila 1700 tl arası oyuncu kulaklığı

biraz eski model olabilir ancak James Donkey 710 önerebilirim 2020 de almıştım geçen haftaya kadar kullandım memnundum
  8. F

4-5k bütçe ile gaming kulaklık önerisi

tamamdır hocam perşembe cuma gibi elimde olur kulaklık
  9. F

teşekkürler hocam alıncada 1 hafta içinde deneyimlerimi aktarırım alacak olan arkdaşlarda bilgi sahibi olsun çünkü 1 haftadır araştırma içindeyim anca karar verebildim
  10. F

hocam nova 7 aldım bende bütçe artırıp g733 ile arasında kaldım ama nova 7 daha iyi gibi
  11. F

hocam önerin için teşekkürler bende bütçeyi biraz artırıp nova 7 aldım bugün mağazada test de ettim gerçekten rahatmış söyledğiniz gibi
  12. F

Asus rog pelta vs arctis nova 5 vs blackshark w vs hs 80 vs cloud 3 w

asus rog pelta vs arctis nova 5 vs blackshark w vs hs 80 vs cloud 3 w bu kulaklıklar arasından hangisini almalıyım ya da daha iyisi var mıdır
  13. F

Tamamdır teşekkürler 1749229982 Peki sen de mi arctis nova 5 önerirsin ya da farklı bir tercihin var mı
  14. F

Nasıl yani biraz daha detaylı açıklayabilir misin
Geri