furkan_serin
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 4500
4-5 k bütçe ile gaming kulaklık arıyorum ama baktığım çoğu kulaklığa iyi kötü diyen oldu tam karar veremedim önerileriniz nelerdir?
hocam peki rahat mı genelde küçük diyenler var uzun süredir James Donkey 710 kullanıyorum biraz daha iyi bi kulaklığa geçeceğim bir de kronik bir problemi var mıdır kroniği olmaması ve rahat olması yeterlidir benim içinnova 5 6bin ama geceleri düşüyor bi ara 4600 falan oldu itopyada vatanda 5300 falan oluyor arada takip edip alabilirsin ben 5400tl gibi bi fiyata aldım aşırı memnunum öneririm
söyleyenler vardı sanki alırken gördüm diye hatırlıyorum bana gelende kronik bir sorun yok 3 aydır kullanıyorum 1 kere bile rahatsız olmadım kulaklarım içinde kayboluyo bu yüzden hic acıtmıyor rahat cok hafif kafamda oldugunu unuttugum bile oluyo bt ve 2.4 modunda sorunsuz evin her tarafında kullanabiliyorum uygulamada üzerinden cs2 falan seçince cevredeki sesler kayboluyor cok iyi ses kasabilirsin her yönüyle memnunum iyi ki almışım telefon çalınca otomatik telefona geçiyor bitince hemen geri bilgisayara dönüyor zaten 1 tuşla kendin yapabiliyosun bunu günde 10 saat falan kullanıyorum 1 hafta falan yetiyo şarjı, biterse zaten %85 olması 1 saat falan sürüyor baska aklıma gelen bi sey yok geceleri %10 düştüğü oluyor iyi bir fiyata alabilirsinhocam peki rahat mı genelde küçük diyenler var uzun süredir James Donkey 710 kullanıyorum biraz daha iyi bi kulaklığa geçeceğim bir de kronik bir problemi var mıdır kroniği olmaması ve rahat olması yeterlidir benim için
teşekkürler son sorum kafa bandı sanırım kumaş baskı yapıyor mu kafa da göçük gibi iz yapar mı rraenee ninki gibisöyleyenler vardı sanki alırken gördüm diye hatırlıyorum bana gelende kronik bir sorun yok 3 aydır kullanıyorum 1 kere bile rahatsız olmadım kulaklarım içinde kayboluyo bu yüzden hic acıtmıyor rahat cok hafif kafamda oldugunu unuttugum bile oluyo bt ve 2.4 modunda sorunsuz evin her tarafında kullanabiliyorum uygulamada üzerinden cs2 falan seçince cevredeki sesler kayboluyor cok iyi ses kasabilirsin her yönüyle memnunum iyi ki almışım telefon çalınca otomatik telefona geçiyor bitince hemen geri bilgisayara dönüyor zaten 1 tuşla kendin yapabiliyosun bunu günde 10 saat falan kullanıyorum 1 hafta falan yetiyo şarjı, biterse zaten %85 olması 1 saat falan sürüyor baska aklıma gelen bi sey yok geceleri %10 düştüğü oluyor iyi bir fiyata alabilirsin
Onu her kulaklık yapar yapmaması için kulaklığı tam kapatmayacanteşekkürler son sorum kafa bandı sanırım kumaş baskı yapıyor mu kafa da göçük gibi iz yapar mı rraenee ninki gibi
rahatsız edicek bi baskı hissetmedim iz kalır mı bilmiyorumteşekkürler son sorum kafa bandı sanırım kumaş baskı yapıyor mu kafa da göçük gibi iz yapar mı rraenee ninki gibi
Nasıl yani biraz daha detaylı açıklayabilir misinOnu her kulaklık yapar yapmaması için kulaklığı tam kapatmayacan
Şu kısımlar varya bunlar azcık açık olacakNasıl yani biraz daha detaylı açıklayabilir misin
Tamamdır teşekkürlerŞu kısımlar varya bunlar azcık açık olacak
Peki sen de mi arctis nova 5 önerirsin ya da farklı bir tercihin var mıŞu kısımlar varya bunlar azcık açık olacak
hocam önerin için teşekkürler bende bütçeyi biraz artırıp nova 7 aldım bugün mağazada test de ettim gerçekten rahatmış söyledğiniz gibinova 5 6bin ama geceleri düşüyor bi ara 4600 falan oldu itopyada vatanda 5300 falan oluyor arada takip edip alabilirsin ben 5400tl gibi bi fiyata aldım aşırı memnunum öneririm
bu bütçelerde nova 5 iyi gider gibi @K1dot aha şu gardaşım kullanıyordu tecrübelerini yazar.4-5 k bütçe ile gaming kulaklık arıyorum ama baktığım çoğu kulaklığa iyi kötü diyen oldu tam karar veremedim önerileriniz nelerdir?