1500 TL'ye BÜTÇEYE GAMİNG KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
31
İyi geceler dostlarım 1500 TL bütçe ile kablosuz gaming kulaklık arıyorum iyzico olursa 1800 TL'ye çıkabilirim mesajlarınızı bekliyorum.

H2002p aldım geçen hafta indirim vs 400e geldi. Ses kalitesi mikrofonu gayet güzel. Fps oyunlarında da gerçekten mükemmel.
O bütçede blackshark v2 de var ama o fiyatlara artık inmiyor.
Bugün mat 2 çalışmaktan kafa yanmış. Wirelessi görmemişim. O bütçede en mantıklısı h3 ama fps oyunları için iyi değil dediler yoksa ben de h3 alacaktım.

Havit Fuxi H3 almanı tavsiye ederim. Ben neredeyse 1 seneye yakındır kullanıyorum. Ses kalitesi olarak gayet yeterli ve hem kablolu hem kablosuz hem wireless hemde bluetooth olarak kullanabiliyorsun. Şarj ömrüde gayet tatmin edici. Tabi istersen h7 de çıkmış ben pek bakmadım ama araştırıp bakarsan hoşuna gidebilir.

H2002p aldım geçen hafta indirim vs 400e geldi. Ses kalitesi mikrofonu gayet güzel. Fps oyunlarında da gerçekten mükemmel.
O bütçede blackshark v2 de var ama o fiyatlara artık inmiyor.
Hocam h20002p ye baktım ama kablolu imiş kablosuz bakmak istiyorum sağolasın tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havit Fuxi H3 almanı tavsiye ederim. Ben neredeyse 1 seneye yakındır kullanıyorum. Ses kalitesi olarak gayet yeterli ve hem kablolu hem kablosuz hem wireless hemde bluetooth olarak kullanabiliyorsun. Şarj ömrüde gayet tatmin edici. Tabi istersen h7 de çıkmış ben pek bakmadım ama araştırıp bakarsan hoşuna gidebilir.
Bende havit almayı düşünüyordum fakat yorumları biraz beni korkuttu Trendyol ve Hepsiburada da

Hocam h20002p ye baktım ama kablolu imiş kablosuz bakmak istiyorum sağolasın tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende havit almayı düşünüyordum fakat yorumları biraz beni korkuttu Trendyol ve Hepsiburada da
Yok yok dediğim gibi rahatlıkla alabilirsin şuan bile kafamda h3 var. 1 Seneye yakın oldu hiçbir sorununu göremedim. Mikrofon kalitesi gayet yeterli ve tak çıkar bir mikrofona sahip. Üstelik neredeyse 10 metreye kadar da etki alanı var. Ben erkek yurdunda kullanırken kafamda kulaklıkla lavaboya gidebiliyordum .d

Hocam terletme ve ağrı yapma konusundaki durumu nedir?

Hocam terletme ve ağrı yapma konusundaki durumu nedir?
Benim kafam normale göre biraz büyük o yüzden saatlerce yani örneğin 5 6 saat araklıksız kafan kaldığında ve çıkarınca ufak bi ağrı oluyor ovalayınca 2 saniyede geçiyor o normal. Terletme konusunda da aşırı iyi bir deneyim sağlıyor çünkü kulak pedleri kumaş bu yüzden gayet güzel hava alıyor ama kumaş olduğu için ses yalıtımını o kadarda kötü düşünme kafaya taktığında dışarıdaki sesleri iyi bir seviyede kesebiliyor. Bu fiyata gerçektende rakiplerinden daha kaliteli bir kulaklık.

Benim kafam normale göre biraz büyük o yüzden saatlerce yani örneğin 5 6 saat araklıksız kafan kaldığında ve çıkarınca ufak bi ağrı oluyor ovalayınca 2 saniyede geçiyor o normal. Terletme konusunda da aşırı iyi bir deneyim sağlıyor çünkü kulak pedleri kumaş bu yüzden gayet güzel hava alıyor ama kumaş olduğu için ses yalıtımını o kadarda kötü düşünme kafaya taktığında dışarıdaki sesleri iyi bir seviyede kesebiliyor. Bu fiyata gerçektende rakiplerinden daha kaliteli bir kulaklık.
Eyvallah hocam ben de alacaktım da kararsızdım iyi oldu bahsettiğiniz, h7 ye kıyasla nasıldır peki?

Eyvallah hocam ben de alacaktım da kararsızdım iyi oldu bahsettiğiniz, h7 ye kıyasla nasıldır peki?
h7 ye hiç bakmadım yani yorumları açısından genel olarak sevilmiş görüntüsü de güzel ve kulaklara takılan yerlerinde döner başlıklı olması ayrı bir premium hissi katmış ama tabii ki daha iyi bir araştırmayla daha güzel incelenebilir ben h3 kullandığım için h3 konusunda daha çok bilgi sahibiyim

Geri