Merhaba, öncelikle bütçem var almışken iyi bir kulaklık almak istiyorum Sony 1000mx5 vs düşünürken ses seviyesinin az olmasından korkuyorum herhangi bi mağza da deneme fırsatım olmadı. üstelik gördüğüm kadarıyla 1000mx4 ten geçen kullanıcılar 1000mx4 ün ses olarak daha iyi olduğunu savunuyorlar...
Merhabalar, sistemim GTX 1660 Super . Ryzen 5 3600 Gigabyte b450m s2h
Nvdia Denetim Masası Ayarlarrım nasıl olmalı teşekkürler.
1680883265
Ayrıca sıvı soğutucu da var.
Merhabalar eğer hala almadıysanız almamanızı öneririm yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve belli bi süre sonra lod sorunu çekmeye başladım fps oyunu oynayan ve aimi iyi olan birisi olarak çok fazla sorun çekiyorum altına bant yapıştırmadan nerdeyse oynayamıyorum onun dışında gayet iyi bir mouse .
Merhabalar, Razer Deathadder V2 Mini kullanıyorum ve skatez almayı düşünüyorum mouse da lod sorunu çok fazla var acaba skatez sorunu çözer mi, ya da başka skatez önerisi olan var mı?.
İkisi arasında kaldım ve yaklaşık cidden 2 haftadır hangisini alsam diye düşünüyorum, elim 19 cm ve claw tutuşa sahibim fps oyunları oynadığım için vericekleri performans benim için çok önemli kullanan arkadaşlar varsa öneriye açığım teşekkür ederim.